Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente i Arendal (helt alene) :(

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente i Arendal (helt alene) :(

sep 10 2015 - 14:00
Hei sann.. Jeg er en utrolig ensom jente på 24 år som søker venninner til og finne på alt mulig sammen med men med sosial angst og er veldig sjenert så har utrolig problemer med og finne venner... Har ingen venninner apsolutt ingen så er så utrolig ensom at jeg kan ikke sette ord på det.. Dagene mine går på og være hjemme alene hele tiden og aldri finne på noenting.. Får er kjedelig og alltid gjøre noe alene.. Har hunder men ingen og gå turer gå på cafe turer i fjellet og prate med så ønsker meg så utrolig veldig noen venninner.. Er det noen i Aust Agder grimstad omegn som har lyst og bli kjent? Føler dette er siste sjanse.. :( klem fra ensom jente
Avatar

Håper

sep 14 2015 - 13:13
Hei. Håper du inderlig finner noen venninner. Vet hvor tungt det er
Avatar

Hei ensom_hjerte

sep 14 2015 - 14:04
Jeg har hatt og har mine vanskeligheter i forhold til det sosiale... Men vil ikke fokusere på alt det som er vanskelig nå.
Jeg har lært at jeg ønsker et mer inkluderende samfunn. Derfor vil jeg ha det sånn at hjemmet mitt er åpent for gode mennesker. Hvis du tilfeldigvis skulle være i Oslo en tur så bare ta kontakt =) Kanskje vi blir godt kjent.
Stor klem
Dette gjelder mest jenter =)
Avatar

hei

sep 14 2015 - 21:07
Takk får det håper virkelig jeg finner en venninne får e så trist og alltid Være alene :/
Avatar

Re: Jente i Arendal (helt alene) :(

sep 19 2015 - 12:35
Hei! Jeg bor i Kristiansand! Jeg har vanskeligheter for å få meg noen omgangskrets her av forskjellige grunner, og kjører derfor ofte hjem hvor jeg er i fra for å være med familien. Selv om jeg er veldig glad i dem, så kjenner jeg på savnet av venner og venninner. Har 2 venninner her, men de er ofte opptatte + at jeg føler ikke jeg kan trenge meg på ofte i frykt for at de skal bli "lei av meg". Send meg ei mld, så kan vi prates :)
Avatar

Re: Jente i Arendal (helt alene) :(

sep 19 2015 - 12:35
Glemte å nevne at jeg er ei jente på 22 år!
Til forsiden