Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 32 søker jente-venninner i Oslo-området!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 32 søker jente-venninner i Oslo-området!

juni 8 2019 - 20:14
Hei!

Jeg er 32 år gammel kvinne som flyttet tilbake fra Hedmark til mine hjemmetrakter, Oslo for ca. 2 år siden. Jeg ønsker å bli kjent med nye hyggelige mennesker og utvide mitt sosiale nettverk. Det er ikke mange forum som har et slikt "liknende flott konsept". Jeg tror den eneste måten å bli bedre kjent med nye mennesker på er å møte "de fremmede menneskene" ved flere anledninger slik at man får lyst til å bli bedre kjent med dem og forhåpentligvis kan utvikle et vennskap som varer over lenger tid! Det er klart lettere å bli kjent med mennesker som deler mange av de samme interessene/verdiene.

Pga. studiet, jobb og trening har jeg tilbringet mye tid for meg selv, hvilket jeg ikke oppfatter som et problem, men jeg ser at jeg antagelig har blitt "litt for" komfortabel med å være for meg selv. Jeg vil ikke si jeg er direkte introvert eller utadvendt, men rangerer meg et sted midt i mellom!

Jeg opplever det som litt vanskelig å bli kjent med nye mennesker, spesielt i min alder, hvor de fleste av mine venner er etablerte og har barn. Enkelte av dem har også flyttet vekk pga. jobb/studier. Et sted må jeg begynne! :)

Litt om meg: Vegetarianer (Alltid vært det). Opptatt av bl.a. dyrevern. Liker å trene, drive med yoga og meditasjon. Opptatt av selvutvikling. Ser på meg selv som en balansert person med en ekstrovert forkledning av en introvert sjel. Jeg liker å danse og har vært på flere swing, salsa, Bachata og kizomba-kurs for moro-skyld! Liker å gå turer. Har fattet litt interesse for strikking for tiden. Blir gjerne med på quiz og den slags, "bokklubb/bokcafe-gruppe". Jeg liker å gå på museum/kunst- og fotoutstilling.Gåturer. Kino/cafe. Samtaler om alt-mulig/dype samtaler/diskusjoner.

Åpen for å prøve nye ting og utvikle nye interesser. Er interessert i hyggelige og inkluderende mennesker.

Ta gjerne kontakt om du finner "meldingen" min appellerende. Takk for oppmerksomheten! :)
Avatar

Hei

juni 24 2019 - 19:55
Jeg tror vi kunne passet fint som venner. Jeg er 32 år, singel og bor i Oslo. Ta gjerne kontakt
Avatar

Hei :)

juni 27 2019 - 22:56
Dame som akkurat har blitt 30 her. Det hadde vært hyggelig å finne på noe en dag. Ta gjerne kontakt!
Avatar

Hei

juli 6 2019 - 19:12
Skulle nesten tru jeg hadde skrevet teksten selv :) send gjerne en mld om du vil. Er vegetarianer, driver med yoga/meditasjon, selvutvikling, liker å danse ++ :)
Avatar

Hei

juli 10 2019 - 09:25
Så hyggelig å se responsen! Takk til alle dere. Jeg har sendt dere en melding hver. Vil gjerne bli kjent med dere.
Til forsiden