Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 31, Oslo noen som leter etter det samme?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 31, Oslo noen som leter etter det samme?

juli 5 2016 - 14:32
Savner noen med samme interesser, er ikke så mange venner igjen og de som er her er veletablerte med barn og mann uten interesse for det samme som meg.

Er veldig glad i musikk, spesielt EDM, litt sårt å ikke ha muligheten til å dra på findings er ikke tøff nok til å dra alene og kjenner ingen som kunne tenke seg å dra sammen med meg. Store drømmen er å dra til EDC LV.

Drikker ikke så ofte, og når jeg gjør det er det i beskjedne mengder, men liker alikevel å ta en tur ut en gang i blant eller å sitte hjemme og skravle med en øl eller ett glass vin.

Savner noen man bare kan ringe for å gå ut å ta en kaffe, shoppe, skravle, gjøre helt vanlige venninne ting med.

Er single, bor sentralt og skal tilbake på universitetet for å ta en master til høsten.
Avatar

Re: Jente 31, Oslo noen som leter etter det samme?

juli 7 2016 - 21:51
Hei! Jeg er litt yngre enn deg (22) men i nøyaktig samme situasjon... Savner også noen å kunne gjøre ting med. Er ganske voksen for alderen, noe som gjør det problematisk å henge med de få jeg kjenner som lever som om de var 16 fortsatt :(
Avatar

Re: Jente 31, Oslo noen som leter etter det samme?

juli 8 2016 - 16:44
Hei!
Er ikke så veldig opptatt av alder har alltid hatt venner i alle aldre både yngre og eldre, men nå har de alle sammen etablert seg så jeg føler jeg henger litt igjen i en slags "limbo" hvor jeg er litt mellom voksen.. Ikke klar for å etablere meg, men heller ikke "barnslig nok" (i mangel på bedre ord) som de andre rundt i samme situasjon.
Avatar

Re: Jente 31, Oslo noen som leter etter det samme?

juli 8 2016 - 19:57
Forstår deg veldig godt!
Har nettopp flyttet til Oslo og syns det er vanskelig å bli kjent med folk. Vet liksom ikke helt hvor/hva/hvem.
Avatar

Hei :)

juli 9 2016 - 12:15
Hei, jeg heter Hector og kommer fra Spania. Jeg kom til Norge for en måned siden og jeg har ikke så mange venner enda. Jeg liker å danse salsa og jeg danser mange dager. Men jeg har lyst til å gjøre flere ting. Jeg er glad i rusle, naturen, kjøpesenteret... hahaha
Avatar

Re: Jente 31, Oslo noen som leter etter det samme?

juli 11 2016 - 23:43
Hei, jeg er og i denne situasjon, men jeg liker godt trygge omgivelser i godt selskap, ei lojal jente å prate og gjøre ting sammen med. Er forsåvidt kreativ, men savner nærhet og ømhet og skjønner det er gjensidig, derfor jeg åpner dette og det er første gang..Ta kontakt her i kveld for jeg sitter å venter om du tar steget helt ut med Torsmann i dag. Vi har ingenting å tape på det vi to, eller hva tenker du? Vi bør introduseres først,og det er godt å tenke på. Esker ikke helt sikker på hvilket kjønn som er ditt ønske, men tenker begge.
Avatar

Re: Jente 31, Oslo noen som leter etter det samme?

juli 13 2016 - 00:56
Hopper bare glatt over den siste kommentaren der jeg..

Hva fikk deg til å flytte til Oslo? :)
Avatar

Re: Jente 31, Oslo noen som leter etter det samme?

juli 16 2016 - 21:27
Hei
Jeg søker også noen man kan ringe, gå på tur, på kino og slik.
Synes det er kjempe vanskelig å finne venner som ny i Oslo.
Jeg er dansk, men prater greit norsk- jeg flyttet til Oslo for ett år siden.
Jeg er også 31.
Noen som har lyst å ses?
Avatar

Re: Jente 31, Oslo noen som leter etter det samme?

juli 17 2016 - 15:50
Hei. Jeg er en jente på 31 år som ønsker meg flere venninner/venner i Oslo. Jeg er glad i musikk, gå turer, film og serier, lage mat og gå ut på cafe eller restaurant. Liker også å slappe av hjemme med et glass vin eller en øl. Jeg har samboer, men savner noen venner som jeg kan møte av og til. Kjenner meg igjen i det at mange av mine venner er etablert med familie, og det er få venner igjen som bor her i Oslo nå.

Avatar

Re: Jente 31, Oslo noen som leter etter det samme?

juli 17 2016 - 22:22
Hei Line 1984 liker også EDM og turte heller ikke å dra på Findings alene. Ellers er jeg litt i samme situasjon som deg,alle de jeg var sammen med tidligere er godt etablerte, med barn så det har blitt mindre kontakt med dem med årene. Er en mann 38 år, bor ikke langt unna Oslo, har en jobb jeg trives godt med. Drikker ikke så ofte jeg heller, men liker å nyte en kald pils eller et glass vin i godt selskap. Hvis dette er av interesse får du gi et lite vink:)
Avatar

Re: Jente 31, Oslo noen som leter etter det samme?

juli 18 2016 - 16:27
Hej
Jag och min sambo är i samma situation och träffar gärna nya vänner, jag är snart 34 och min sambo 33 (inga barn) och är nyinflyttade till Oslo. Jag är norsk (men skriver bättre på svenska...) och min sambo är svensk.
Söker mest nya vänner för min sambo då jag har resejobb och är borta på vardagarna. Så om nån vill ses för en fika eller något i helgen tex så vore det väldigt kul.
Avatar

Hei!

juli 20 2016 - 14:43
Jente på 33 år her, søker også venninner i Oslo. Send meg gjerne ei melding :)
Til forsiden