Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 29 som søker venner i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 29 som søker venner i Oslo

aug 4 2013 - 09:02
Jeg har fått noen hyggelige meldinger i innboksen allerede, men det kan jo hende det også er flere her som er i samme situasjonen som meg.
Dersom man ser bort i fra en del depresjon og ensomhet, er jeg en ganske sunn og frisk jente med sunne interesser. Jeg liker trening, og trener på Elixia, jogger og går på ski.

Savner venner jeg kan møte for å drikke en te eller kaffe, invitere på lunsj eller middag, dra på hytteturer, gå turer osv.
Fortrinnsvis jenter, da det er venninner jeg savner, og jeg er dessverre ikke er så flink til å danne vennskap med gutter.
Jeg jobber fulltid, og lever utad ganske normalt, er generelt positiv, med unntak av at jeg er fortvilet over min egen situasjon.

Jeg er opptatt av sunn mat, interiør, og ganske opptatt av hva jeg kler meg i. Bor alene i en fin leilighet, som jeg dessverre har alt for lite besøk i. Savner spesielt noen å kunne henge med på fridager som 17. mai, pinse, jul, utenom julaften, nyttår og påske.
Avatar

venninner/venner søkes

aug 9 2013 - 11:30
Hei jeg er ei jente på 29år som også søker venninner i oslo intressert??
Avatar

Hei :)

sep 7 2013 - 10:44
Hei, jeg er en jente på 24 som ser etter det samme som deg. sliter også med desperasjon og angst. legg meg gjerne til så kan vi prate og bli bedre kjent :)
Avatar

Vil gjerne ha en venninne

sep 10 2013 - 11:43
Hei!

Er en jente på 23 år som gjerne vil ha en venninne. Du virker utrolig snill og hyggelig. Sender deg en venneforespørsel.

:)
Avatar

Hei!

sep 10 2013 - 13:12
Jeg er 27 år, bor i Oslo med samboer og hund. Din situasjon høres lik ut som min, og jeg er veldig fortvilet for tiden. Kan ikke snakke med hvem som helst om det som er vanskelig, så jeg trenger noen å prate med og bli godt kjent med :) La deg til som venn :)
Avatar

Du har fått en venneforespørsel :)

sep 12 2013 - 19:20
Hei Camilla,
Du ønsker deg først og fremst venninner, ikke guttevenner, men jeg sender deg en melding likevel. Jeg er nemlig i en ganske lik situasjon som deg. Jeg har en god jobb og et par hobbyer (sykler, en platesamling, og en parsell som jeg dessverre har forsømt) – men jeg har også nesten ikke noe sosialt liv å snakke om. Jeg blir lett anspent når jeg er i folkemengder, så jeg holder meg mye for meg selv. På den andre siden går det mye bedre når det bare er én person jeg må forholde meg til. Jeg har hatt gode venner før, også jenter, men etter et par år i Oslo er det fortsatt veldig få jeg kjenner utenom jobben.

Så det hadde vært veldig fint å bli kjent med noen man kan finne på noe sammen med. Det kan bare være å ta en øl/kaffe-prat, eller dra på en sykkeltur (eller, snart er det vel skitur-sesong!) Send meg en personlig melding hvis du vil bli kjent :)
Avatar

Hei

sep 13 2013 - 19:29
Har prøvd å kontakte deg..men virker som du heller velger å klage.
Gidder ikke sende deg noen flere meldinger når du bare er såååå overfladisk.
God helg.
Til forsiden