Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 28 søker venn/venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 28 søker venn/venner

jan 16 2019 - 22:38
Hei jeg er en jente på 28 år som bor Sande men er egentlig født og oppvokst i Drammen..Er ei jente som er blid og positiv og en veldig god lytter..Men sliter også mye med depresjon og litt angst..savner å kunne ha venner som kanskje har vært igjennom det samme eller fortsatt er..Vanskelig å snakke med slike ting med de jeg har rundt meg, fordi de ikke vet helt hvordan det er å slite psykisk..Kunne gjerne tenkt meg og hatt venn/venner til å finne på ting, kino eller gå turer eller hva enn det skulle vært,eller bare til å prate her på nettet også...Så hvis du har lyst så er det bare å skrive til meg, jeg svarer alle:-)

håper på noe svar
Avatar

Re: Jente 28 søker venn/venner

feb 13 2019 - 03:38
Hei. Jeg blir gjerne kjent med deg hvis du vil :)
Avatar

Hei

jan 19 2021 - 11:05
Hei! Jeg er 20 og bor i Oslo. Sliter selv mye med angst og depresjon. Ønsker meg bare en venn. En venn som faktisk bryr seg og som lytter. Hadde vært hyggelig å blitt bedre kjent med deg. Ønsker deg en fin dag:)
Til forsiden