Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente, 28 år, nyinnflyttet til Tønsberg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente, 28 år, nyinnflyttet til Tønsberg

juli 20 2016 - 20:08
Hei,

jeg er ei 28 år gammel kvinne som har satset på den store kjærligheten, flyttet til Tønsberg og slik gitt slipp på å ha mine egne venner og familie i hverdagslig avstand. Jeg har aldri hatt problemer med å komme i kontakt med andre, og aldri kjent på ensomhet. Før nå. Samboeren min er raus på sitt eget nettverk, (og det bugner av flotte mennesker) men jeg savner å ha et liv uavhengig av min kjære.. Savnet etter å ha fine folk å dele løpeturer, kafébesøk, vektløftingsøkter, skogsturer, samtaler rundt middags- eller lunsjbordet ol. med, er stort! Ta gjerne kontakt om du kunne tenke deg å prøve ut om også du kan ha glede av ei som er ny med denne "alensomhetsfølelsen".
Avatar

Re: Jente, 28 år, nyinnflyttet til Tønsberg

aug 19 2016 - 22:17
Hej! Jeg vil veldig gerne blive kendt med dig! Er netop flyttet til Tønsberg fra Danmark, og kunne godt bruge nye bekendtskaber :-D
Avatar

Hei

des 1 2016 - 07:02
Jeg er en jente på 27 og jobber på SIV. Er relativt nyinnflyttet i Tønsberg, flyttet hit pga. jobb. Det er nettop blitt slutt mellom meg og tidligere samboer og ønsker dermed og bygge meg et større sosialt nettverk. Gjerne ta kontakt med meg om du/dere ønsker å finne på noe. :)

Avatar

Hei jenter!

des 13 2016 - 20:16
Ser det er et gammelr innlegg, men eg er i samme båt. Tilflytter i vestfold og har ikkje fått meg et nettverk her enda. Eg jobber rotasjon på vestlandet og det blir derfor litt reising fram og tilbake. Bur utenfor Tønsberg med sambuer og hund. Eg er 29 år og liker fjelltur, skogstur, skitur og gode samtaler over ein kaffikopp eller god mat :) ta gjerne kontakt om du/der vil vere med å finne på noko :)
Til forsiden