Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 27 år søker venninner BÆRUM

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 27 år søker venninner BÆRUM

april 18 2015 - 15:31
Hei.

Jeg er ei jente på 27 år som søker venninner. Jeg er opprinnelig fra oslo men vennene mine flyttet den andre veien og vi har med tiden sklidd fra hverandre i den grad at jeg ikke lenger føler jeg kan ringe dem når jeg har noe på hjertet.

Jeg ønsker venninner som jeg kan fortelle alt til, som vil lytte og som føler de kan betro seg til meg. Venninner som kunne tenke seg å reise bort på jenteturer, dra på cafeer, bytur, shopping, gåtur, komme på besøk og mye mer. Om du bor i oslo, bærum, asker, lier eller drammen er det de stedene jeg søker etter venner, siden jeg ønsker å få til å møtes oftere enn en gang i året :)

Jeg er småbarnsmamma med et barn på 1 år. Men verdenen min omringes ikke bare av babyer og bleier, og jeg har tid til å møtes både med og uten barnet mitt.

Ta kontakt med meg om du kunne tenke deg å bli kjent med meg.
Avatar

Re: Jente 27 år søker venninner BÆRUM

april 19 2015 - 01:58
Jeg vil gjerne ha kontakt med deg. Savner de samme tingene selv. :)
Bor litt utenfor Bærum,men.
Legger deg til som venn jeg :)
Avatar

Hei hei :-)

april 19 2015 - 20:25
Hei på deg
Du høres ut å være i akkurat samme situasjon som meg :-) jente 29 som bor i bærum her, har to barn 2 og 5. Ønsker meg d samme, venninne turer, kafé og ut på tur aldri sur :-) jeg prøver å legge deg til som venn, om jeg finner ut hvordan jeg gjør d :-P hvis ikke håper jeg du vil gjøre d :-)
Avatar

Re: Jente 27 år søker venninner BÆRUM

sep 18 2015 - 00:12
Jeg vil gjerne ha kontakt :)
Jente 27 fra hønefoss, ikke så langt unna.
Til forsiden