Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 27 år søker venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 27 år søker venner

sep 2 2014 - 13:22
Hei!

Er noen i Oslo-området som søker det samme som meg, så ta gjerne kontakt:)

Jeg er en snill og grei jente på 27 år - 87-modell, som ønsker å utvide nettverket mitt her i Oslo. Søker etter noen som liker å henge i fritiden og finne på artig ting sammen. Kanskje ta en kaffe og skravle litt, spille biljard/bowling, shoppe, dra ut på byen eller ta en rolig skravlekveld med vin-ost-kjeks, gå turer i skog og mark, gå på ski - eller å si det mer riktig: lære å stå på ski! :) Jeg er med på det meste, koser meg hvor jeg er, finner det positive i alt, og liker å prøve nye ting!
Liker tanken av å reise og utforske verden mer enn det jeg får til alene. Hadde vært midt i blinken om du også liker å å utforske verden? Kanskje reiser med tema SPA, mat/drikke, shopping, sightseeing, kultur, sol/strand, og generelt opplevelsesturer! :)

Litt om meg:
Er en livsglad jente som liker å være spontan - noe jeg savner å gjør litt oftere. Er snill av meg, setter pris på det minste som det største i livet, liker å finne små hverdagsgleder som holder meg glad og smilende! Er litt sjenert av meg, og kan til tiders være stille også, men nysgjerrigheten min lar ikke dette vare lenge!

Jeg har flyttet fra vennene mine pga. studie og jobb. Fikk fast jobb i Oslo og har siden da bosatt meg her. Har noen få venninner hvor alle har etablert seg gjennom årene med kjæreste, barn, hus,bil, katt/hund osv. Føler jeg henger litt etter da jeg er fortsatt singel, er ikke kommet til det stadiet i livet enda, i tillegg så freaker det meg litt ut når jeg tenker på at jeg henger etter alle mine venner...!

Sånn, nok om meg :)

Om du er i samme situasjon og ønsker å bli bedre kjent med meg, blir jeg glad av å bli kontaktet!
Avatar

Hei :)

sep 2 2014 - 18:45
Hei!
Jeg er i samme situasjon som du, men jeg bor Alta for tiden men skal til oslo på torsdag 4.sept. Har ingen ting å gjøre torsdag ettermiddag/fredag formiddag, så hvis du har lyst til å treffes å bli kjent kan vi det :)

Avatar

Hei!

sep 2 2014 - 21:00
Hei Missmily :)

Så koselig at du vil møte meg, det hadde vært kjempekoselig, men så typisk at akkurat i disse dagene skal jeg på lang konferanse som varer ut torsdagskveld og tidlig på fredag!! :(

Hvor lenge blir du i Oslo? Om ikke du drar på fredags ettermiddag kan vi godt møtes i 16-tida?
Avatar

Re: Jente 26 år søker venner

sep 3 2014 - 15:35
La deg til som venn og sendte en melding privat.
Avatar

Hei byggjenta:)

sep 12 2014 - 15:43
Jeg er 25 år og har kjæreste, så hvis det viktig med single venninner så passer jeg nok ikke så bra :P Men jeg bor også i Oslo og ser etter å kunne utvide horisonten min litt og bli kjent med nye folk. Jeg har nok av overfladiske vennskap og ser etter en ærlig person først og fremst:) jeg sender deg en forespørsel
Avatar

Hei Slippingbeauty :)

sep 12 2014 - 17:48
Så hyggelig! :) er ikke kravstor når det gjelder vennskap ;P det er bare koselig å bli kjent med nye mennesker! har godtatt forespørselen og sente deg Mail privat :)
Avatar

Hei!

sep 21 2014 - 22:58
Eg er ganske ny i Oslo og kjenner meg veldig igjen i behovet for nære veninner! Eg er veldig glad i gode samtaler, omtenksom, og åpen. Menneskelige relasjonar er veldig viktig for meg, kjenner meg att i at mange er travle. Pga langvarig utmattelse er eg litt sårbar, men har også fått masse resepkt og forståelse for utfordringar vi møter i livet. Er først og fremst den som gjerne prater, tar en kaffi, ser teater/kino, eller går tur, sjølv om turar kan vere litt utfrodrande for meg no. Er 20 år, men trivast best med eldre eller modne 20åringar :) Ta gjerne kontakt! :)
Avatar

Hei

okt 7 2014 - 22:02
Hei
Jeg er en gutt på 24, håper ikke at det gjør noe;)
Jeg er i samme situasjon som deg(er også en sjenert type), ønsker å bli kjent med noen og f.eks gjøre noe etter jobb, i helgen og /eller i ferien... eller bare snakke om alt og ingenting.

Bor også i Oslo! Sender deg en venneforespørsel!!
Avatar

Hei.

okt 8 2014 - 21:31
Hei
Er ei jente på 24 år, bor i Drammen. Jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Bor riktignok ikke i Oslo, også har jeg kjæreste. Har noen overfladiske venner, og noen venninner som bor langt unna, men jeg ønsker flere nære veninner i nærheten som jeg kan finne på ting med, både spontant og andre planlagte aktiviteter.

Er veldig glad i å reise!

Sender deg en venneforespørsel! :)Avatar

Hei dere :)

okt 20 2014 - 00:18
Takk for interessen Bu24skerud, Gutt1990 og Rosaføler :) Jeg godkjente deres vennskap og sendte dere privat mail til hver :)

Koselig at dere vil bli venn med meg! Gleder meg masse til å bli bedre kjent med dere! :)))
Avatar

Hei Byggjenta!:)

okt 23 2014 - 15:20

Jeg er 26 år gammel jente og bor i Oslo, og akkurat som deg så ser jeg etter venninner. Jeg har bodd her en stund men syntes det er kjempevanskelig å bli kjent med jenter på egen alder. Folk jeg kjenner her har jeg kjent siden jeg var liten, og nå har de alle blitt svært etablerte mens jeg fortsatt er "ung student".. Ønsker meg mer enn gjerne flere nære vennskap. Noen man kan snakke om alt med, gå på tur med, trene med, møtes på kaffe og en liten tur ut på byen kanskje;) alt eller noe av dette vil vært kjempekoslig å dele med noen.

Det høres ut som vi er i samme situasjon og jeg håper du vil bli kjent med meg!:)
Avatar

Du stjal en del tekst fra innlegget mitt..

nov 5 2014 - 12:49
http://www.sidetmedord.no/Forum/Finn-venner/Jente-paa-27-aar-SOEKER-VENNINNER-i-Oslo-omraadet

Du kunne likegjerne bare skrevet under innlegget mitt enn ta teksten min..
Avatar

Re: Jente 26 år søker venner

nov 6 2014 - 01:17
Hehe, ganske spesielt å plagiere et personlig innlegg ja. Kanskje du har noen som drømmer om å være deg?
Avatar

Svar til Jente-1987

nov 21 2014 - 17:00
Hei Jente-1987 og takk for din henvendelse.

Litt spesielt å gå til angrep på andre på en slik side, når alle brukernes hovedmål av denne siden er å få venner og være vennlige med hverandre!

At noen av mine setninger ligner så fælt på dine kan jeg ikke skjønne at du kan være såpass påståelig og angripende med at jeg stjal din tekst. Har du aldri opplevd at noen mennesker formulerer seg likt?

Uansett, så beklager jeg for at du går med inntrykket for at jeg stjal din tekst. Hvis det plager deg så mye, kan jeg godt slette mitt innlegg, slik at du får flere venner?!

Ønsker deg en riktig god helg!
Avatar

Svar til Kvartveis

nov 21 2014 - 17:19
Hei Kvartveis og takk for din henvendelse!

Jeg vil anbefale deg å ikke henge deg på andres påstander og ta parti når du ikke har undersøkt og satt deg inn i alle sider av saken. Å fordømme mennesker via andres usikre påstander er en dårlig egenskap.

"Kanskje du har noen som drømmer om å være deg?" - hva vet du om meg egentlig, til å kunne påstå dette på en offentlig side?

Har du hørt om mobbing på sosiale medier? Kanskje du kan lese litt om det og hva det pleier å føre til, slik at du ikke mobber andre "ubevisst", noe som kanskje fører til at du rett og slett ødelegger menneskers liv..


Ønsker deg en riktig god helg!
Avatar

Hei Byggjenta og Bertoloise

nov 23 2014 - 00:48
Henger litt etter men jeg er også interessert i nye venner. Jeg kjenner meg igjen i nesten alt du skriver =) jeg er 25 år og føler jeg får en tiden-flyr-for-fort-angst. Jeg langt fra overfladisk,ikke noe god på smalltalk, ønsker meg ekte venner som vil se meg like mye som jeg ser dem. Har noen perioder med vonde tanker. Kan si jeg er en melankolsk sanviniker...
Jeg er ny her så legg meg til hvis du vil=)
Klem
Avatar

Hei!

nov 23 2014 - 03:14
Jeg er en gutt på 20, alltid hyggelig å bli kjent med nye mennesker. Bor litt utenfor oslo, men transport er intet problem. Blir gjerne med på cafe eller hva som helst, bare å ta kontakt :)
Avatar

...

nov 24 2014 - 00:21
Innlegget mitt ble skrevet lenge lenge før ditt, men du mener altså at du fant på HELE teksten din selv? Det har ikke noe å si hvor man er. Jeg har vært aktiv på nett i flere år på ulike forum. Enten så siterer man eller så svarer man på innlegget

Veldig spesielt å se en tekst som har HELT lik struktur, avsnitt og i tillegg setninger som åpenbart er stjålet fra innlegget mitt her (og på et annet forum.) Man ser at teksten din er satt sammen av copy/paste, hvis man sammenligner med mitt innlegg.

Du har absolutt lov til å søke venner, men vennligst bruk egne ord.
Avatar

Svar til Jente-1987

nov 24 2014 - 02:38
Hei igjen Jente-1987,

Jeg har sagt mitt og beklaget for ingenting, men orker ikke å bry meg lenger da jeg ser tydelig at du er ute etter bråk her, og det har jeg dessverre ikke rom for i mitt liv... Jeg er positiv av meg og foretrekker å være glad enn sur, elske enn å hate, osv

Om du har undersøkt og funnet noe av "vår" tekst i andres forum er det tydeligvis flere der ute som føler akkurat samme som deg og meg?! Jeg ser ikke noe negativt i det, kanskje mer betryggende at folk ikke er alene om ting. Om jeg formulerer meg på en måte som andre liker og ønsker å bruke ja så er alle velkomne til å gjøre det, jeg blir bare glad for det. Hater ingen! :)

Lykke til med ditt formål i forumet!
Avatar

...

nov 25 2014 - 20:17
Jeg fikk sagt det jeg hadde å si og ble ferdig med feedbacken forrige gang. Jeg er den positive typen selv (+ opptatt av ærlighet og rettferdighet), men er IKKE typen som feier det vekk noe, ignorerer spørsmål (jeg stilte et kun et i forrige innlegg) og bare skriver om urelevante ting som jeg ikke har sagt noe imot ;)

Takk for at du endret innlegget ditt - ser mer innbydende ut med lik skrivestil & helhet.
Ønsker deg masse lykke til :)
Kan anbefale deg appen KIK på mobilen om du ønsker å chatte anonymt med andre.
Man lager nick og søker opp hverandre uten å oppgi navn, nr eller mailadresse :)
Avatar

Re: Jente 27 år søker venner

nov 27 2014 - 01:00
Det er mulig jeg har klikket inn på samme tråden to ganger og misforstått hele greia. Når det kommer fra meg, er det imidlertid hverken fordømmende eller mobbende å antyde at noen drømmer om å være noen. Akkurat som at jeg ikke har den ringeste anelse om hvem du er og hva du driver med, vet ikke du noe om meg heller. Jeg er av den oppfatning at ingen kan gjøre feil. Jeg tror ikke på feiltagelser. Jeg tror ikke på noe å dømme noen for i det hele tatt.
Avatar

Re: Jente 27 år søker venner

nov 27 2014 - 01:01
Jeg er fullstendig og totalt ukritisk av natur :)
Til forsiden