Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 25år søker etter venner.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 25år søker etter venner.

mai 18 2021 - 23:42
Jeg er en jente på 25år fra Sørlandet som gjerne vil ha flere venner. Er utrolig ensom og trenger noen nye å bli kjent med både gutter og jenter. Gjerne fra Sørlandet, men andre steder i landet går også greit! Er også en del aktiv på instagram & snapchat. Ta gjerne kontakt så får du brukernavn!:)

På fritiden så spiller jeg nettspill, trener hunden min, går tur med hunden og er hestepasser annenhver helg. Rir også fast hver onsdag. Ta gjerne kontakt. :)
Avatar

Hei

mai 24 2021 - 17:59
Hei jeg er en gutt som bor i Arendal Jeg sliter med at jeg er mye ensom. Hadde vært koselig om mi kunne bli kjent å finne på noe liker å gå turer å liker å være med dyr:)
Avatar

Hei

juni 18 2021 - 02:10
Jeg er også 96er fra Sørlandet. Har også hund, og katter. Elsker dyr generelt. Og venter på plass på å starte å ri igjen, så hadde vært morro å kunne prate med noen med samme interesse. Bare å ta kontakt :-)
Avatar

Hei!

juni 22 2021 - 10:53
Hei! jeg er 27 år og er fra sørlandet :) Legger det til
Til forsiden