Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 24 søker en venninne eller to

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 24 søker en venninne eller to

des 30 2016 - 00:53
Hei!

Dette er noe helt nytt for meg og jeg kom nettopp over denne siden, men jeg gjør et forsøk.

Jeg er en 24 år gammel jente som flyttet til Østfold for noen få år siden. Jeg har forsøkt flere ganger å bli bedre kjent med folk, men det har ikke vært like gjensidig. Jeg begynner å litt lei av å hele tiden skal "put me out there" (om det er noen som skjønner det uttrykket) og hele tiden ta initiativ. Derfor håper jeg det er noen der ute som kjenner seg igjen i det jeg skriver eller bare ønsker å komme i kontakt.

Jeg sliter litt med sosial angst, men takler f.eks. å gå på kafé og/eller prate med noen over nett. Ønsker forholdsvis å bli kjent med jenter/kvinner fra rundt min alder og eldre. Føler jeg er moden for alderen, mye pga. jeg har vært igjennom mye. Har ikke noen spesielle interesser, men liker dyr, interessante samtaler og håndarbeid bl.a.

Ta kontakt
Mvh. meg
Avatar

Re: Jente 24 søker en venninne eller to

des 30 2016 - 09:00
Jeg sendte deg en venneforspørsel :)
Til forsiden