Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 24 ønsker venner - Hedmark

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 24 ønsker venner - Hedmark

des 31 2019 - 04:49
Jente 24, vil gjerne treffe nye mennesker men vet ikke hvor jeg skal finne dem når jeg ikke har noe normalt sosialt liv, så jeg utfordrer meg sjøl til å poste her..

Jeg er den typiske jenta som aldri har hørt til eller passa inn noe sted, "sorry for at jeg eksisterer" - typen. Hu som ikke stoler på
det at andre er snille, fordi faren er stor for at det bare er jug og at man ikke betyr noe som helst og bare er et spøkelse.

Vil gjerne oppleve og lære noe nytt så sier ikke nei dersom jeg blir bedt med på noe jeg kanskje aldri i mitt liv ville sagt ja til for noen år sida.. Er glad i tv-serier, gamer litt av og til, har hund og to katter..Kunne tenke meg noen å for eksempel trene med, eller oppleve noe sammen med, har snusa litt på om kampsport kan være interessant men det ble skår i gleden... Går på et par konserter i året, men er hjemmekjær og rolig. Hverdagen går for det meste i jobb og å overleve, noe som har gjort at interessene mine har dabba litt av.. Jeg trenger sårt forandring og noen som kan klare å motivere meg til å komme meg opp og frem.

Jeg er introvert, men skravla går når jeg er blitt husvarm, tar meg ikke høytidlig og synes det er gøy å finne på noe sprell og er nok blitt litt av en klovn med åra, en del av sjarmen..?

Vennskap er til for å dele både sorg, glede og dype tanker, ingenting er tabu!

Det spiller ingen rolle om du ikke er fra Hedmark, vi kan gjerne skrives også. :)

Håper på respons!
Avatar

Hei

jan 1 2020 - 18:20
Hei på deg. Og ikke minst godt nyttår

Liker at du ikke tar deg selv så høytidelig. Haha
Da er vi nok to om det.

Legg meg gjerne til på snap om du vil det

Er 28, barn og i forhold.
Er ute etter skrive venn, bekjentskaper og venner.


Dominicostiner
Avatar

Hei, vinterblå.

jan 2 2020 - 16:53
jeg er en mann på 27, bor i oslo. hyggelig om du har lyst til å skrive. jeg har bil, og tenker lære meg stå snowboard i vinter, om du også står i bakken, kanskje du vil bli med i en bakke og stå en gang? Jeg bor i oslo, men har bil. sender deg en forespørsel :)
Avatar

Oslo

jan 2 2020 - 22:33
Hei Vinterblå, har masse tid da jeg har midlertidig flyttet til oslo pga jobb, ønsker gjerne å bli kjent med deg! Hilsen gutt på 25 bosatt midlertidig i oslo
Til forsiden