Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 23 søker venner/venninner I Stavanger området

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 23 søker venner/venninner I Stavanger området

des 2 2015 - 12:13
Hei!
Jeg har nylig flyttet til Stavanger og kjenner relativt få her. Å være ny i en by uten venner og bekjente ksn være veldig ensomt. Ønsker derfor å få kontakt med noen å prate med, som også vil finne på ting som å gå på kafé, gå tur, kino,ta en pils og bare generelt finne på ting.

Jeg er ei veldig kreativ og skapende jente. Har stor interesse for film og musikk, I tillegg til gaming. Ellers er jeg veldig glad I å være ute, enten på lengre turer, eller bare små gåturer i byen. Liker å stille store spørsmål og er veldig kunnskapssøkende.

Håper du vil ta kontakt! :)
Avatar

Re: Jente 23 søker venner/venninner I Stavanger området

des 2 2015 - 17:03
Hei! Jeg flyttet til Stavanger for litt over et år siden, noenlunde spontant og uten bekjente her.. Kjenner meg kanskje litt igjen i hvordan du har det! Det er ikke alltid man klarer å stifte gode vennskap med én gang, og jeg føler meg ennå i prøvefasen her.

Jente, student, 20
Avatar

Re: Jente 23 søker venner/venninner I Stavanger området

mars 7 2016 - 21:08
Hei! Jeg er en jente på 22 år, litt sjenert. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å bli kjent
Til forsiden