Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 23 søker aktiv venn i Trondheim

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 23 søker aktiv venn i Trondheim

feb 17 2016 - 01:14
Hei,
jeg studerer for tiden i Trondheim og kunne godt tenkt meg å bli kjent med noen som er litt aktiv når det gjelder både trening og friluftsliv. For tiden trener jeg ikke så mye men har lyst til å komme i gang igjen. Aller mest er det friluftsliv og tilhørende aktiviteter som interesserer meg mest og hadde vært kjekt å blitt kjent med noen som er litt kjent i marka o.l. Jeg er ikke i superform eller har særlige skills når det gjelder skigåing osv men synes det er morsomt uansett og har bare lyst til å bli bedre! Kan såklart finne på andre ting også men hadde vært gøy å blitt kjent med noen som har lyst til å være ute i naturen på fjelltur, joggetur osv. Kino, middag, teater, shopping er jo også aktuelt så klart.

:- )

Avatar

Hei!

feb 17 2016 - 13:54
Hei!
Er selv student i Trondheim, og kunne tenke meg noen å gå tur og lignende med. Trente og gikk en del tur før, men har blitt i mye dårligere form det siste året, så om du ikke er i superform passer det meg veldig bra :)
Blir gjerne med på å gå tur og evt. andre ting, men kan synes det er skummelt å møte folk i starten, før vi blir kjent... Hvis det går greit kan du jo ta kontakt, så kanskje vi finner ut av noe?
Avatar

hey

feb 19 2016 - 21:37
Jeg kunne tenke meg det samme, pm sendt.
Til forsiden