Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 23 i bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 23 i bergen

april 11 2016 - 18:57
Hei.
Jeg er kanskje litt sær, men jeg føler meg veldig alene. Jeg passer vel tilsynelatende godt inn men har aldri følt det. Jeg blir veldig påvirket av energien til folk, og det er mye negative energier rundt meg. Jeg har og alltid tiltrukket meg folk som ikke er bra for meg. Familiesituasjonen er så utrolig vanskelig, og jeg har ikke mange å snakke med. Jeg har ME, er vegetarianer og skulle ønske meg en venn som ville prate som universet, sex, krystaller, energier og alt mellom himmel og jord. Bare ikke de mest overfladiske tingene :p Jeg elsker yoga, kunne gjerne tenke meg en å gå tur med/trene litt med (styrke/svømming/boksing/yoga) :-)

Jeg er ikke en dønn seriøs person altså, jeg er en smilende og blid jente som gjerne prater om hva som helst, men mine dypeste hemmeligheter funker bedre enn smalltalk for meg ;-)
Avatar

RE: Jente 23 i bergen

april 11 2016 - 19:55
Bare ta kontakt om du ønsker å snakke med noen :)
Til forsiden