Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 22 søker venner/venninner online og lokalt Sandnes/Stavanger (alle aldre)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 22 søker venner/venninner online og lokalt Sandnes/Stavanger (alle aldre)

feb 22 2015 - 16:20
Hei!

Jeg meldte meg inn her for å se om det fantes noen i nærområdet mitt som jeg kunne finne på noe med.

Jeg flyttet til Sandnes med forloveden min fra Oslo for ca 2 mnd siden, og jeg merker jeg blir veldig ensom siden jeg ikke kjenner noen her. Tilbringer 100% av tiden min hjemme foran PCen med kattene mine eller litt på Evo i langgata.
Jeg er relativt innadvendt, men det er mest fordi jeg har egentlig aldri hatt noen venner og er ganske rusten når det kommer til smalltalk. Men det har jeg veldig lyst til å endre på!

Interessene mine er gaming, foto, film, TVserier, og musikk. Jeg går i fakkeltog for NOAH hvert år. Drar gjerne på shopping, selv om jeg vet at jeg aldri finner noe. Jeg er også veldig glad i sminke, men jeg er ikke flink. :)

Jeg søker folk i alle aldre, 40 år gamle barn eller 15 år gamle besteforeldre - det spiller ingen rolle. Selv er jeg litt eldre i personligheten i forhold til alderen.
Avatar

Jente 18 år, fra Jæren

feb 24 2015 - 10:32
Wow, var akkurat som å lese om seg selv! Hva gamer du?
Avatar

Re: Jente 22 søker venner/venninner online og lokalt Sandnes/Stavanger (alle aldre)

feb 27 2015 - 10:35
Jeg sier gjerne ja takk til å være online venn, spiller spill så vi har noe å gjøre sammen der kanskje? Eller så liker jeg foto, film og tv serie også .Musikk begynner å komme. Er 29 år..mann.
Avatar

Re: Jente 22 søker venner/venninner online og lokalt Sandnes/Stavanger (alle aldre)

april 6 2015 - 02:40
Eg e 24 år fra Sandnes, e sjøl på jakt itte veninne ittesom "alle" mine nåværende kun fester i helgene, mens d ikkje interessere meg noge særlig. Ta gjerna kontakt :-)
Til forsiden