Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente (22) søker venner i Vestfold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente (22) søker venner i Vestfold

juli 9 2014 - 21:11
Hei! Jeg er ei jente på 22 år (føler meg langt mye eldre), og jeg bor i nærheten av Tønsberg. Bodd her i Vestfold i fire år, hvorav tre av dem i egen leilighet. Jeg satt her og tenkte: hva skal jeg finne på i sommer? For jeg er i grunnen ganske ensom, og det er utfordrende å skaffe seg nye venner når man sjeldent er i settinger der dét er naturlig. Jeg har etter tre år i Vestfold fått noen gode venner her, men er allikevel mye alene og jeg utvider gjerne vennekretsen.

Ønsker bare å ha noen å gjøre hyggelige ting med; bade, dra på kafé, konserter, teater, etc. Utenom det elsker jeg musikk, jeg er glad i å skrive og jeg elsker å svømme. Ta gjerne kontakt om noen av dere ønsker å finne på noe en dag eller bli bedre kjent. K
Avatar

Re: Jente (22) søker venner i Vestfold

juli 9 2014 - 21:28
Hei.
.
Kjenner meg igjen det med settinger der det er mulig å finne venner. For jeg er sjelden det sjøl også, eller nesten aldri.
Avatar

Re: Jente (22) søker venner i Vestfold

juli 29 2014 - 23:50
Jeg har nettopp flyttet hjem til Tønsberg, og siden de fleste av mine venner bor i Oslo er det greit å finne noen nye her om kring. Forresten så er jeg en mann på 27 år. Sender deg en venneforespørsel, så kan du ta kontakt hvis du vil :)
Avatar

Re: Jente (22) søker venner i Vestfold

aug 3 2014 - 22:36
hei!

jente 21 som bor i stokke, du får ta kontakt om du ønsker:)
Til forsiden