Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente (22) søker venner i Oslo/Akershus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente (22) søker venner i Oslo/Akershus

des 3 2016 - 19:26
Har nettopp flyttet fra Trondheim etter 3,5 år, og har da forlatt vennekretsen jeg hadde der. Har noen få venner fra Oslo, men de går på skole andre steder i landet for tiden, så har ikke så mange å være med. Skal flytte til Oslo om ikke lenge, og vil utvide vennekretsen min. Kjedelig å være alene i byen.

Er en kreativ jente som er glad i å bli kjent og snakke med nye mennesker, og finne på ting å gjøre sammen. Jeg liker å gjøre alt fra å gå på kafe til å dra ut på byen. Er en innadvent person, men er fortsatt sosial og liker å ta initiativ til å finne på ting.

Håper noen har lyst til å bli mer kjent :)
Avatar

Hei!

des 3 2016 - 23:01
Jeg er en jente på 19år, jeg bor halvannen time unna Oslo, men har vært et par ganger i Oslo, så er litt kjent der:) jeg har vært gjennom litt av samme som deg.. Så vil gjerne bli mer kjent med deg :)
Avatar

Hei

des 7 2016 - 22:18
Hei.
Jeg er ei jente på 22, bor halvannen time unna Oslo, men om du fremdeles ønsker det blir jeg gjerne kjent med deg.
Til forsiden