Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 22, søker nettvenner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 22, søker nettvenner

aug 13 2015 - 16:47
Hei! Er en jente på 22 år som for tiden bor i Sverige. Har ingen venner her, så skulle gjerne ha noen å prate med på nettet. Spiller også dataspill, så om noen vil spille sammen er jeg med på det :P Ellers er jeg åpen for å prate om alt mulig... Strever blant annet med depresjon og angst, så noen i samme situasjon å prate med hadde vært fint.
Avatar

Skjønner deg: Gutt, 19.

aug 13 2015 - 16:51
Sliter med det samme og mye annet. Spiller også mye dataspill og har ingen å spille eller snakke med. Trenger du å snakke med som sliter med det samme men som ogå intresserer seg for dataspill så er jeg her vis du trenger en:)
Avatar

Hei!

aug 20 2015 - 21:10
Kjenner meg igjen i det du skriver. Jeg er en (snart) 22 år gammel jente som har nettopp flytta til Oslo. Har vært litt tøft å takle den nye tilværelsen alene. Spesielt det å være sosial når man har angst. Er en gamer at heart selv, men har ikke fått spilt så mye i det siste. Kanskje vi kan slå an en prat? :)
Avatar

Hallo

aug 22 2015 - 19:20
Jeg spiller mye på dataen og er i lignende med mentalehelse. Kan gjerne spele sammen :D
Avatar

Ensom

aug 23 2015 - 02:20
Hei!
I ensome perioder kan vi vel prate sammen. Jeg er mye ensom og sliter med angst og depresjon. Er bedre nå, og vil gjerne dele erfaringer med deg.
Gamer en del og håper du legger meg til som venn:)
Avatar

Hei.

aug 24 2015 - 02:26
Jeg prater gjerne med deg. Er bare å legge meg til hvis du vil.
Liker å spille lit også.
Avatar

Hei

aug 24 2015 - 02:57
Ta gjerne å legg meg til hvis du ser etter noen å spille spill med :)
Til forsiden