Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 21, ønsker venninner i Hamar :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 21, ønsker venninner i Hamar :)

jan 7 2016 - 20:50
Hei! Jeg er ei 21 år gammel jente som sliter litt med å få meg nye venner grunnet at jeg verken går på skole eller jobber her. (Bor i Hamar). Jeg er også ganske dårlig på å ta initiativ og møte folk på egenhånd. Jeg er ei blid jente som alltid er på utkikk etter å finne på noe sprell! :) er student og på fritiden så liker jeg å trene, gå på kino, gå turer, ta en tur på cafeen, shoppe osv :) er så lei av å bare sitte hjemme hele tiden uten å ha noe å finne på. Har 2 gode venninner jeg liker å finne på ting sammen med og skulle gjerne at en litt bredere omgangskrets :) er du fra hamarområdet og har lyst til å finne på noe artig så add meg gjerne som venn :) eller hvis dere har noen tips til noen vennegrupper på Facebook for Hamarområdet så hadde det også vært topp :)
Avatar

Hei

jan 7 2016 - 21:22
Søk på venneklubben Hamar på Facebook.
Avatar

.

jan 7 2016 - 21:24
der er det i hovedsak folk fra 30 - 50 :p skulle vært i kontakt med noen litt nærmere min alder :)
Avatar

jan 7 2016 - 21:33
Skjønner det. Håper du finner noen her inne. Ellers kan du jo prøve på kvinneguiden eller aktivitetsvenner. Jeg bor ved Hamar, men er over 30.
Avatar

:)

jan 7 2016 - 21:35
Takk for det, skal sjekke ut! :)
Til forsiden