Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 21 år søker gode venniner/venner Vestfold område

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 21 år søker gode venniner/venner Vestfold område

april 15 2016 - 20:52
Hei er ei hyggelig og koselig jente fra Sandefjord, som kunne tenkt å kunne få nye bekjentskap med folk her inne ,
jeg har ellers hatt noen ned turer og opp turer i det siste med venninner å de har jeg blitt ferdig med og kuttet ut med det.
Å derfor jeg søker mer stabile og modne mennesker og selvsagt hyggelige å oppgående og noen som jeg kan åpne meg til ,som jeg trenger mest å ha i hverdagen.
Jeg er ellers sporty , god lytter,morsom ,litt sky av meg , å jeg er selvsagt også engasjert i dine interesser som du kan komme med :) .og prøver å være en god venn i nød når som helst når det trengs.
Hoper noen blir interessert å kunne danne bekjentskap med meg og muligens bli gode venner når vi kommer oss der sammen ,å jeg hoper å finnes noen nærområde i Vestfold, men eller går det greit fra andre steder i Norge. Men vis det er noen dere lurer på bare skriv til meg angående spørsmål å diverse. :) Gleder meg for svar fra dere
Avatar

Hei

april 16 2016 - 22:40
Hei.
Jeg bor også i Sandefjord, er mann på 27år.
Har bodd her i 5 år og søker også nye venner.
Legger deg til som venn så kanskje vi kan bli litt kjent. :)
Til forsiden