Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente (21, Akershus) ønsker venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente (21, Akershus) ønsker venner

jan 17 2016 - 04:56
... Og mens jeg skriver tittelen spør jeg meg selv om jeg virkelig ønsker meg venner? Det er skummelt det, nemlig. Sliter litt med depresjon og sosial angst, og som mange andre har jeg endt opp med et lite nettverk og føler litt på ensomheten i blant. Så jo, nå prøver vi - og jeg er åpen for det meste mtp. alder og kjønn, kanskje jeg tør å møte noen, eller kanskje bare snakke litt på nettet. Får se.

Jeg er som skrevet 21 år, bor i Akershus rett ved Oslo-grensa. Har en samboer, hest, hund og katt, og livet dreier seg vel i rimelig stor grad om disse. Jeg liker å lese, tegne, se filmer og litt annet også, men ja, tiden går stort sett med til dyrene og friluftsliv. Men jeg er en type som er med på det meste - om det så er sykkelturer, klatring, strikking eller hva enn slags hobby mine venner har (men jeg er ganske håpløs som ''jentevenn'' da, er hverken særlig glad i vin, shopping, fest o.l.).

Som person vil jeg si at jeg er snill og grei (og ikke helt komfortabel med å ''selge meg selv''). :-)

Ta gjerne kontakt for en prat! (Og skal vi være helt ærlige her, så kommer jeg neppe til å tørre å ta første skrittet om noen sier ''send meg en melding''...)
Til forsiden