Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 20 ønsker venner :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 20 ønsker venner :)

jan 6 2013 - 17:08
Hei!

Jeg er vanligvis en veldig blid og energisk, men samtidig rolig jente på 20 år. Driver en del med musikk og liker veldig godt bøker og filmer. Går gjerne en tur i skogen hvor alt på en måte er så trygt og godt. Sliter en del med sosial/panikk angst så nå etter at 99% av de få vennene jeg hadde klart å holde på har dratt av gårde på skole (noe som ikke var i mine kort på grunn av angst og noe helse) så har jeg blitt veldig isolert. Er ikke så lett å møte nye mennesker når man har vanskelig for å plassere seg i sosiale situasjoner.

Så håper det er noen der ute som kan hjelpe meg litt å kome over den sosiale kneika!
Avatar

heisann

jan 6 2013 - 19:24
Hei!

er en gutt på 22 år som også liker turer i skog og mark... fredfullt å godt:)
kan ikke si jeg er noe lesehest, men er veldig glad i film.

sliter med det samme som deg så vet åssen du har det...
Hvis du vil snakke mer så kan du bare godta venneforespørselen jeg sender nå :)
Avatar

hei :)

jan 6 2013 - 22:43
Hei sendte deg en venneforespørrsel jeg. Håper jeg hører fra deg snart?
Avatar

Hei :)

jan 7 2013 - 16:27
jeg er en jente på 20 år jeg også. Glad i å gå tur i skog og mark. Har tidligere hatt hest(men aldri vært noe typisk hestejente) Er en jente som er glad i det meste, så lenge jeg har noen og gjøre det med, er veldig glad i å være sosial. Jeg er til og stole på, og jeg stiller alltid opp for venner.
Avatar

Heihei!

jan 9 2013 - 13:12
Jeg er ei jente på 22 år som bor i Drammen som kunne tenke seg å bli kjent med flere (spesielt i Drammensområdet)! Anser meg selv som en energisk person med godt humør og humor :) Liker å gå turer i skog og mark, og gjerne en topptur om sommeren i Rondane da jeg opprinnelig er fra disse traktene. Ta gjerne kontakt! :)
Til forsiden