Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 20 år søker venn i hamar og omegn :-)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 20 år søker venn i hamar og omegn :-)

jan 6 2015 - 21:23
Hei , jeg er en dame/jente på 20 år , er forlovet og har en sønn på 2,5år
Jeg føler meg ensom til tider da jeg ikke har noen andre en min familie og kjæresten min <3 Lider av sosial angst og er da vanskelig å få venner da jeg ikke er frempå og unger kontakt med andre , og vil derfor prøve å få venner på en annerldes måte , liker å gå på cafe , spise ut og egentlig ha en venn jeg kan finne på ting med utenfor familien.

Håper jeg får noen svar hilsen ensome meg :-)
Avatar

Gutt på 34 år søker venner

jan 7 2015 - 04:26
Jeg heter Ingar og er 34 år. Bor ca 20 min fra Hamar. Lurer på om du har lyst til å bli venner med meg?
Jeg sliter også med sosial angst slik som du gjør. Sliter med å komme i kontakt med mennesker og få venner. Hovedårsaken til det er at jeg har blitt mobbet mye. Mobbet mye fordi jeg liker å leke med ballonger. Liker også å svømme. Leter ettet en venn som kanskje vil være med på svømming en dag i uka. Pga mobbingen for at jec liker å leke med ballonger, så har jeg litt angst for å drive med ballonger sammen med andre. Håper å finne en venn som ogsåkan være med meg og leke med ballonger slik at jeg kanskje klarer å kvitte meg med den angsten. Jeg liker også å gå på kafeteria, kino, bowling osv. Pluss at jeg har lyst til å lære å danse.
Avatar

Hei

jan 7 2015 - 08:22
Sendt deg venneforespørsel og skrevet litt om meg :) Håper du godtar, så kanskje vi kan bli litt kjent.
Til forsiden