Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 20

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 20

feb 8 2015 - 14:19
Jeg er ei jente på 20år
Jeg har vært sjenert så lenge jeg kan huske men i starten av tenårene så ble det værre. Jeg så bare vennene mine på skolen og ikke ellers. Jeg satt alltid hjemme og gjorde egentlig ingenting. I helgene så var det det samme da også... men etter at jeg fikk kjæreste (som nå er komplisert) så fikk jeg litt bedre selvtillit og var med på fester i helgene og alt mulig men nå som jeg har flyttet til et annet sted så er det ikke lett med kontakten med disse, så den kontakten er borte.

For å si hva jeg sliter med så vet jeg ikke helt hvordan man skal forholde seg til det å ha venner eller det å være sosial, det er utrolig vanskelig for meg... Jeg aner rett og slett ikke hvordan jeg skal få det til.. Jeg har ingenting å si.. derfor er jeg stille.

Er det noen som muligens kan hjelpe meg med dette problemet? Jeg har lenge tenkt at dette går over og jeg kommer til å klare å komme meg ut av dette på egnhånd, men jeg har nok tatt feil. Blir bare værre. orker ikke mer av usikkerheten og ensomheten som er bare min egen feil.

Ble kanskje litt rart skrevet men jeg håper det er noen som forstår meg.
Håper noen vil snakke og muligens vil bli kjent:)
Avatar

Re: Jente 20

feb 8 2015 - 21:54
Kjenner meg igjen der. Jeg kan ikke være med kun en person, det må være minst 3 stk tilstede, ellers blir det katastrofalt stille. Folk sier at du bare skal si helt tilfeldige ting, som hvordan været er, hva som skjer på nyhetene, eller hvordan vann smaker blod til tider. Det er tull. Hvis du er som meg, så er det sikkert noen du kan snakke med, om hva som helst. Det er ikke dine kommunikasjonsevner som er dårlige, du trenger bare litt annerledes mennesker å snakke med. De kan ikke beskrives, det er bare noe man kjenner etter
Avatar

Hei

feb 9 2015 - 05:31
Var vært sjenert og stille hele livet så kan kanskje gi noen hint/råd.
Legg meg gjerne til som venn.
Avatar

Hei

feb 10 2015 - 23:39

Stol på meg ;)
Legg meg også.
Avatar

:)

feb 11 2015 - 02:01
Det er ikke noe galt med å ikke ha noe å si. Ofte er det et sunnhetstegn. Noen blir nervøse rundt oss stille mennesker, og det må vi bare leve med.
Avatar

Re: Jente 20

mars 6 2015 - 20:54
bare å legge meg til hvis du vil snakke!
Avatar

Hei

mars 7 2015 - 22:16
Kjenner meg virkelig i igjen i det du sier
Til forsiden