Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente, 19 år, søker en venn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente, 19 år, søker en venn

april 4 2013 - 10:51
Hei hei!

Jeg er en en jente på 19 år og søker etter noen å bli bedre kjent med og som forhåpentligvis kan utvikle seg til et vennskap!

Jeg har kun en person som jeg anser som en venn og jeg er derfor ganske ensom. Jeg er ganske sjenert av meg hvis jeg ikke kjenner deg, men etterhvert blir jeg mer utadvendt :)

Livet er så kort og vi er bare unge en gang, og derfor søker jeg etter en venn som ønsker det samme - å ha det gøy og selvfølgelig få en ny venn. Som nevnt er jeg litt sjenert og det ''å ha det gøy'' har ikke alltid vært like lett for meg, men jeg vil endre på det!

I begynelsen kan vi chatte via meldinger og evt. kan vi møtes i person om alt går bra:)

Ta kontakt :)

Avatar

kult

april 4 2013 - 11:00
Du har den perfekte livsholdningen som alle bør ha! Yes. Livet er for kort til å ikke ha det gøy sammen med andre som vil det samme! Sendte deg et venneforespørsel, aksepter hvis du vil ha en ny venn som leter etter akkurat det samme som deg 8) Kult ! Jeg blir inspirert når folk skriver det du skriver. Ha en fin dag. :-)
Avatar

Hei.

april 6 2013 - 17:22
God dag.
Jeg ser også etter nye venner :) så vi kan godt slå av en prat vis du vil ?:)
Avatar

:)

april 7 2013 - 14:42
Hei! :-) Jeg er ei jente på 17 år ( blir 18 dette året ) som også ser etter nye venninner. :-) Hvor i landet er du fra forresten? :) Legger deg til jeg, så kan du selv bestemme om du vil godta. :) Ha en fortsatt fin dag! :-)
Avatar

hallo

april 7 2013 - 20:37
Jeg er ei jente på 17, snart 18.. Og kunne trengt en ny venn. Er imponert over den positive instillingen din. Hadde vært koseligt å chatte litt. Legger deg til, godta hvis du vil :)
Til forsiden