Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 18, søker venninne(r) - Ringerike/Hole/Oslo?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 18, søker venninne(r) - Ringerike/Hole/Oslo?

feb 19 2016 - 17:01
Hei jeg er en Jente på 18 år, er 97mod. så blir 19 om ikke alt forlenge.
Jeg savner å ha en eller flere venninner som jeg kunne snakke, og kanskje kunne finne på noe en gang i blant. Har akkurat nå 0 venner og ingen å snakke med uten om samboer og hans kompiser.

Jeg går på videregående, og bor i Hønefoss(Ringerike) med min samboer på 21. Skulle helst ønske å finne noen her i området men er ikke så langt unna verken Oslo/Bærum, Hole eller Oppland, så det funker det også :D

Minne fritidsinteresser er hest og dans. Ellers er jeg med på det meste, kan bli med på alt fra å gå en tur i skogen eller å ta en tur på byen en lørdags kveld.

Jeg er helt ny på denne siden så er ikke helt sikker på hvordan alt her fungere, men om du også kunne trenge en venn eller bare noen å snakke med så er det bare å ta kontakt samme hvor en i verden du befinner deg.

Jeg søker hovedsaklig venner da jeg har gått ut av et ganske spesielt miljø som jeg rett og slett i har trivdes i, og syntes det er vanskelig å finne noen ordentlige venner.

Jeg er ganske sjenert når jeg møter folk, men når man først blir kjent med meg så er jeg en livlig jente som kanskje er litt små sprø til tider. Jeg er også en ganske åpen person med mye bagasje, og viser både respekt og omtanke om alle så lenge jeg får det tilbake.

Håper på noe respons!

- Silje -
Til forsiden