Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 18 i sør, ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 18 i sør, ensom

juni 7 2018 - 22:13
Jeg er snart 19 år gammel. Jeg har hatt vanskelig for å knytte vennskap med andre jenter. De jentene jeg kjenner fester som regel. Men jeg er den typen person som ofte havner i bakgrunnen og ikke er spesielt interessert i å feste. Jeg er nå ferdig på videregående, og jeg gruer meg til sommeren. Hver sommer er jeg ofte alene. Og spessielt nå som jeg er ferdig på skolen og har en hel sommer foran meg uten skolearbeid, kunne jeg ønske jeg fikk kontakt med noen nye mennesker som vil bli kjent. Jeg er kristen, men jeg føler meg veldig utenfor i kristne felleskap. Vil noen bli kjent med meg?
Avatar

Hei

juni 8 2018 - 17:15
Du trenger ikke å presse deg selv i noen andre. Noen ville feste men kanskje for deg er det bedre å bli interessert med tingene du liker.
Du kan bruke sommer til å ta sommerjobben. Dette er et skritt videre til voksen livet. Enten du spare opp til fremtiden for bolig eller en reisetur i utlandet er ditt valg å bruke dine sparingen.
Til forsiden