Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 17 søker venner i Bergen eller Nord Hordaland :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 17 søker venner i Bergen eller Nord Hordaland :)

april 3 2013 - 19:26
Hei.
Jeg bor i Nord Hordaland(ute på landet), har såkalte unormale interesser og er litt rar. Derfor sliter jeg litt med å få nye venner, men jeg er egentlig veldig sosial og er glad i å møte nye mennesker. Med unormale interesser mener jeg at jeg liker veldig godt science fiction og melodisk power metal. Utenom det så har jeg en hund og en katt, men det vil ikkje si at jeg er sprek :-P Jeg liker godt å se på tv, youtube og å game litt. Jeg er litt ensom og skulle hatt noen å for eksempel gå på kino med, ha tv kvelder med, spise på Peppes med eller bare henge i byen eller noe.
:-)
Avatar

Hei. :-)

april 3 2013 - 21:36
Har "unormale intresser" jeg også. Eller er de unormale? :-) Bor i Bergen, men er sikkert altfor gammel for deg. :-)

Grim 42.
Avatar

Det var ikke sånn ment.

april 4 2013 - 09:38
Det er det andre folk som ikke ser på eller hører på syns er unormalt. De syns ofte at det er rart med romskip og greier :P såkalte unormale interesser. Syntes ikke at det er rart selv, men jeg ser hvorfor andre kan syntes det.

In order to be irreplacable you have to be different :)
Avatar

Jente, 19 år

april 4 2013 - 10:54
Hei!

Jeg er en jente på 19 år. Jeg bor på Østlandet, men jeg vil gjerne bli bedre kjent med deg. Jeg er ikke dømmende og før har jeg hatt to venner som var interessert i sci fi så jeg anser ikke det som unormalt :) Jeg har ganske ''vanlige'' interesser: fotografi, piano, hekling, men jeg er lett å komme overense med.

Ta kontakt med meg om du er interessert i å snakke sammen. :)
Avatar

Heihei :)

april 12 2013 - 23:35
Hei :) Jeg er også fra Bergensområdet. 18 år gammel forresten. Jeg kunne tenke meg å bli kjent med deg! Kanskje vi kunne funnet på noe en gang...?! Legg meg gjerne til om du er interresert:)
Avatar

Jente fra landet

mai 18 2013 - 12:53
Fortell oss hva slags sci fi du liker og hvilke spill du spiller, da? Hvem vil vel ikke være venn med jenter som både gamer og liker sci fi? ; )
Avatar

@Veticorn

mai 26 2013 - 15:29
Har sendt deg en venneforespørsel! :)
Avatar

Hei

jan 4 2014 - 13:35
Hei!
Hei, jeg vil gjerne bli kjent med deg, jeg er en jente på 25 år, bor i en egen leilighet i fana. Har desverre ikke så mangen venner fra før av, så vil gjerne bli kjent med deg. Jeg liker og finne på det meste, alt fra bowling til kino, osv, også liker jeg og finne på noe kreativt.

Håper jeg hører ifra deg :)
Til forsiden