Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente 16, Oslo/Akershus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente 16, Oslo/Akershus

juni 30 2015 - 11:44
Hei!
Jeg har gått gjennom en del dritt i livet så mye mer enn de få vennene jeg har igjen her hjemme. Jeg trenger en å snakke med som kan forstå litt mer av hvordan jeg har det enn de her hjemme. Føler meg til tider ganske ensom med tankene mine og gruer meg litt til vgs til høsten... Noen som kunne tenke seg å prate litt med meg? Eventuelt utvikle et vennskap?
Avatar

Vennskap

juni 30 2015 - 13:17
Hei.

Jeg er en jente på 19 år som på flere måter befinner seg i samme posisjon som deg i livet. Til tross for at jeg nettopp er ferdig med videregående, sliter jeg også en del i hverdagen. Det ville vært flott å snakke med en som også har satt seg fast i et inngrodd negativt mønster. Videre synes jeg det er leit at du har opplevd mye smerte i livet, og håper jeg kan få deg til å føle deg mindre ensom. En melding er blitt sendt til deg.

Avatar

Hei!

juli 3 2015 - 22:02
Er en jente på 18 år som bor i Drøbak. Har vært igjennom mye selv, så om du trenger noen å snakke med så er det bare å ta kontakt.
Avatar

Hei

aug 6 2015 - 21:36
Jeg er en jente på 18 år fra Stavanger. Du kan bare ta kontakt hvis du vil snakke :-) Sliter selv med en del ting :/
Avatar

Re: Jente 16, Oslo/Akershus

aug 9 2015 - 00:42
Jeg er en jente på 16 år fra Oslo. Jeg kan kjenne meg igjen i det du skriver og har gått igjennom en del ting selv.. kunne godt tenke meg å snakke med deg! :) Ta kontank :))
Avatar

Hei

aug 10 2015 - 22:03
Jeg er ei jente på 16, og jeg vil helst ikke oppgi hvor jeg bor, men vil gjerne snakke med deg, fordi kjenner meg igjen i det du skriver. Gjerne ta kontakt! Har sendt deg en venneforespørsel.
Avatar

Gutt 19, Oslo

aug 13 2015 - 16:42
Sliter med kraftig angst og dep. Ble ferdig med VGS. i år og er nå helt aleine i Oslo. Jeg har ingen å snakke med og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.

Jeg liker å være person som er der for andre og vi har alle veldig mye til felles. Vis noen trenger en å snakke med (noe jeg gjør) så er jeg her og vil raskt svare til stort sett alle tider fordi jeg ikke har noe bedre å gjøre av meg.
Avatar

15. Sarpsborg

aug 13 2015 - 21:33
Har gått gjennom en del drit selv, men mest på hjemmebane, håper at jeg på en eller annen måte kan hjelpe.. Bare å ta kontakt dersom du vil prate, hjelper gjerne de som trenger litt støtte :3
Avatar

Ikke i Oslo

aug 19 2015 - 05:17
Men kan gjerne prate om behøvs..
Til forsiden