Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg vet at jeg har mye å by på men ingen som sier det til meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg vet at jeg har mye å by på men ingen som sier det til meg

feb 28 2020 - 11:06
Hei.

Jeg er en gutt som fyller 30 til sommern. Jeg liker blant annet å kjøre skateboard, bade, tøyse rundt med billedkunst og maling, ta bilder av mennesker med fotokamera og mange andre slags ablegøyer.

Jeg synes disse tingene er ganske morsomme, men jeg har ikke riktig funnet noen som jeg tør å være meg selv med. Det er ganske kjipt fordi det gjør at jeg føler meg grå. Jeg blir litt grå av å holde alt fjaset innestengt. Jeg ble kjeftet mye på da jeg gikk på skole i barndommen.

Jeg har bodd et år i USA og det gikk fint, men nå savner jeg virkelig å leve sånn som jeg tror at Gud vil at jeg skal gjøre. For øyeblikket har jeg ingenting spesielt som jeg brenner for. Det vil si, jeg brenner for mye, men jeg brenner liksom litt for meg selv!

Blir veldig glad om noen tar kontakt og føler det sånn som jeg gjør. Da kan vi kanskje finne ut av det i lag.

Fred.
Avatar

Hvor i Norge bor du?

mars 4 2020 - 19:43
Hei. Jeg kommer fra Karmøy i Nord-Rogaland ca 2 timer nord for Stavanger (nabokommunen til Haugesund ) jeg er veldig glad i språk, svømming og friluftsliv, og dyr, jeg har noe som kanskje kan være epilepsi, en form for anfall er det iallefall... men du trenger ikke være skremt, det er ikke farlig, og går fort over. Jeg er også kristen, og blir 30 år i november, håper du bor i nærområdet du også :-)
Til forsiden