Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg søker venner i Drammens område

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg søker venner i Drammens område

juni 2 2022 - 15:01
jeg er en jente på snart 34, jeg er uføretrygdet pga angst og depresjoner, og skammer meg mye over at jeg ikke takler å være i arbeidslivet, Jeg har også noen kilo for mye som jeg skammer meg over, så det er vanskelig å komme i kontakt med andre, for jeg er redd for å bli dømt. Det tok meg lang tid før jeg turte å registrere meg her inne, jeg er ikke så flink til å dele ting, og er redd for å dele for mye, men jeg ønsker å komme i kontakt med andre som kanskje liker noe av det samme som meg, noen av mine interesser er:

Spille badminton, brettspill, se filmer (action, adventure, musikaler, komedier, fantasy, disney, superhero), TV serier, høre på musikk (spesielt country), male abstrakte malerier, jeg er glad i å skrive, jeg elsker engelsk, jeg er også veldig interessert i interiør og organisering og hadde det ikke vært for angsten så kunne jeg tenke meg å jobbe med det. Jeg liker gaming, men jeg liker best det som er fra jeg var liten, PlayStation 1 med croc, spyro og rayman, Nintendo 64 med Zelda ocaria of time, og classic super Mario på NES. Jeg liker også å bygge Lego, gjorde mye det når jeg var liten, og fikk lyst til det igjen etter å ha sett Lego masters på TV

Jeg er glad i dyr, men har litt vanskeligheter med store hunder og mye bjeffing, jeg får veldig angst av høye lyder

Noen steder jeg drømmer om å engang kunne reise til er Disney world, universal studios i Hollywood og Harry Potter museet i England

Ta gjerne kontakt om du deler noen av disse interessene, eller om du tror vi kanskje kunne hatt noe å snakke om :)
Avatar

Lykke til! Ikke gi opp!

juni 2 2022 - 16:52
Hei! Du er svært likandes, men for ung for meg.
Vil bare skrive noen ord fordi jeg likte det du skrev. Kjenner meg igjen.
Særlig dette med skam, er en følelse jeg er blitt kjent med i de siste årene.
Det gjør at man ser ned i bakken, har vanskeligheter med å se folk i øynene, og planlegger å gå på butikken når det er minst folk der (ca. kl. 7 om morgenen og helst ikke mer enn en gang i uken).

Jeg liker mye av det samme som du liker og er overbevist om at noen her på websiden vil skrive til deg.

Hittil har det du delt gitt lyst til å ta kontakt med deg. Ikke la det bli siste gang. Jeg har sluttet med å håpe og tro. Ikke slutt med å forsøke. Prøv igjen no og da, til forsjellige tider. Det er når man slutter å prøve at man ender opp som meg. Lykke til!
Hilsen Melankolikeren
Avatar

Takk Melankolikeren

juni 2 2022 - 22:28
Hei, takk for meldingen, alder betyr ikke så mye for meg, man kan være venner samme hva slags aldersforskjell det er, jeg håper du ikke slutter å prøve, alle fortjener å ha venner og noen man kan dele ting med
Avatar

Jeg tar gjerne en gå tur og en kaffe en dag

juni 12 2022 - 04:57
Jeg er helt ny her i søken etter likesinnede ekte mennesker som byr på seg selv og som kan utvikle ett godt og trygt vennskap med. savnet etter å ha noen som ikke dømmer er stadig der.

Mange klemmer Berit

Redigert av Administrator: Fjernet lenker
Avatar

Definitivt noe til felles ja :)

juli 10 2022 - 02:52
Hei! :)

Jeg måtte smile av meg selv når jeg leste det du skrev fordi jeg var akkurat på vei til å gå ut av dette forumet og nett siden fordi jeg ikke turte å registrere meg her, men så rett føre jeg la ned nettsiden så leste jeg "Drammens område" og siden jeg bor ca 25 minutter unna Drammen (bor i Hof) så måtte jeg bare lese det du skrev og mye av det kunne jeg skrevet om meg selv :D Og da kunne jeg ikke la være, jeg bare måtte registrere meg å skrive til deg! Om du leser litt om meg så kanskje du fort skjønner hvorfor jeg bare måtte skrive til deg..
Jeg er 38 år gammel så litt eldre enn deg, men med tanke på interesser osv så skulle man tro jeg var rundt 20 år (og noen ganger 6 år siden jeg har 5 millioner bamser rundt og i senga mi hehe), men jeg er ufør på grunn av angst og depresjon og post traumatisk stress ++.
Jeg har definitivt også for mange kilo på meg som jeg prøver å gjøre noe med, men det er vanskelig.
Angst av høye lyder ja absolutt, jeg bruker hodetelefoner mesteparten av tiden når jeg er hjemme fordi jeg prøver å unngå å høre høye skremmende lyder osv som jeg vet kommer til å skremme meg.
Er også redd for å dele for mye og for å bli dømt, spesielt når man er ufør så blir man dømt av så mange desverre og det sårer hardt.
Mine interesser er: Filmer, tv serier, musikk, youtube, gaming (liker også brettspill), maling (spesielt abstrakt), sying (inkludert brodering), negledesign, elsker vann (men tørr desverre ikke bade blant folk på grunn av vekten osv)
Og rundt hver eneste jul så ser jeg på alle Harry Potter filmene siden det er favoritt filmene mine og det har blitt en tradisjon for meg. Å ja organisering definitivt (har litt sånn perfeksjonist tendenser). Bygge Lego er gøy det! Blir helt besatt når jeg begynner med sånt haha :D Og jeg bruker aldri undertekster på filmer og serier osv fordi jeg er så vant til engelsk nå at jeg skjønner det bedre enn Norsk haha!

Jeg så på nett for litt siden at når man fikk angst anfall så skulle man legge fryse element eller noe som helst av isbiter eller frosne grønsaks pakker osv osv og presse det mot hjerte/lunge området på kroppen, jeg trodde det var bare tull, men da jeg presset det kalde mot meg så ble det distrahering på en måte og det føltes som det hjalp litt, har du prøvd det før?? Har hatt 7 psykologer og ingen hadde sagt at jeg skulle prøve det før!!
Nei nå har jeg skrevet mye nå.. haha unnskyld om jeg har kjedet vannet av deg!

Så da håper jeg du skjønner hvorfor jeg bare måtte skrive til deg?
Og det har tatt meg sikkert over en time å skrive denne meldingen fordi.. du vet.. jeg vet du vet :)
Avatar

Hei

juli 10 2022 - 20:32
Hei.
Jeg kjenner meg veldig igjen. Jeg er også uføretrygdet og bor i Drammen. Er litt eldre enn dere, 40 år. Men jeg er veldig barnslig av meg. Jeg liker også å se på serier på Netflix. Jeg har også masse bamser og jeg liker bamser. Jeg har hund og hunder er den største interessen min.

Jeg er veldig overvektig og skammer meg for det. Prøver å gå ned men får det ikke helt til. Liker ikke å vise meg frem. Er redd andre skal dømme meg eller snakke stygt om meg og kroppen min. Sliter med selvbildet og selvtilliten og jeg er usikker av meg som person noe jeg ikke liker.

Jeg har mye angst og det er veldig vanskelig å komme i kontakt med andre. Jeg vet ikke hva jeg skal si, hvordan jeg skal oppføre meg. Føler jeg dummer meg mye ut. Jeg er redd for å ikke være bra nok og dette gjør sånn at jeg isolerer meg helt. Jeg føler meg aldri bra nok som person.

Er veldig redd for å bli dømt. Jeg er også veldig opptatt av hva andre skal mene og tenke om meg. Jeg er mye alene og er ensom i leiligheten min. Dagene er lange og meningsløse. Nå er jeg redd om jeg har skrevet noe dumt her også. Er så redd for å være så rar.

Tusen takk for at dere leste. :)
Til forsiden