Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg savner menn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg savner menn

nov 14 2022 - 16:06
Kvinne i 30-årene her. Jeg har mine psykiske utfordringer, men er ellers en rolig og snill dame. Vil gjerne bli kjent med menn på min alder, fra 30+. Savner å ha en mannlig samtalepartner:')
Snapchat f.eks
Avatar

Og jeg savner kvinner

nov 14 2022 - 16:50
Så utrolig fint å se en kvinne som savner menn!
Bekrefter vel bare at det å ha en samtalepartner av det motsatte kjønn (både for kvinner og menn) er noe annet enn å ha en av samme kjønn. Det blir litt annerledes og gjør at en får et annet perspektiv i samtalene.
En ørliten forskjell er kanskje at når en mann søker etter en kvinne for gode samtaler eller å gå tur med, så blir en fort tillagt alle mulige slags motiver.

Så derfor: Utrolig fint å se en kvinne som savner menn :-) Jeg er nok ikke innenfor målgruppen du søker etter, men ønsker deg av hele mitt hjerte lykke til og håper du finner det du søker!
Avatar

1961-modell

nov 14 2022 - 17:09
1961-modell, jeg vil gjerne skrive med deg
Avatar

Og ei du

nov 14 2022 - 21:47
Hei.Mann på 46 fra Oslo her.. Jeg sliter også litt innimellom ,og er ganske så ensomt innimellom syns jeg...Skrives gjerne med deg om du vil? Og kansje det kan bli til et hyggelig vennskap mellom oss også...

Klemm ...
Avatar

Hei

nov 15 2022 - 22:27
Hei,

Mann på 31 her som kan snakke om alt og alle. Legger deg gjerne til på snap for en prat jeg :) send meg en melding om du vil så kan vi utveksle snap :)
Til forsiden