Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg orker ikke mer av denne tilværelsen, jeg har ingen venner, og ensomheten begynner å bli utåleleig ..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler med deg

april 5 2016 - 14:06
Hei :) Jeg flyttet nettopp hjem til Oslo, etter å ha bodd i Kr.Sand i flere år. Nå har jeg ingen å prate eller henge med.. Jeg føler meg i en tilsvarende lik situasjon som deg.. Men alt håp er ikke ute! Ta gjerne kontakt, jeg vil være din venn :)
Avatar

Gjelder å prøve seg frem, ta sjanser til det klaffer?

mai 31 2016 - 00:11
Gjelder å prøve seg frem, ta sjanser til det klaffer?
Avatar

hva er galt?

april 2 2018 - 13:09
Jeg kjenner meg godt igjen i det du sier, som mange andre her gjør.
jeg laget meg en bruker bare for å kunne skrive på posten din, jeg våknet idag på¨en mandag å søkte på "jeg har ingen venner"
jeg har aldri snakket med noen om dette og det er første gangen jeg har søkt det opp på nett.
jeg bor i Trondheim nå som lærling og kjenner så å si ingen som jeg kan være med, å snakke med. jeg har flere "venner" men jeg vil heller kalle de bekjente selv om vi kaller hverandre venner.
Jeg spør de såkalte "vennene" mine om de vil finne på noe men de har alltid noe å gjøre og hvis de ikke har noe å gjøre så virker det som de ikke har noe energi til å finne på noe.
jeg føler meg alene, det er rart å skrive men ja. dette her var egentlig ikke noe svar til deg, jeg skrev dette mest på grunn av å få skrevet det ett sted, få delt det med noen selv om jeg ikke kjenner noen her heller. Men bare send meg en melding hvis det er noe, kanskje jeg blir aktiv på dette forumet hvis jeg føler det er givende for mine følelser og andre samtidig :)
Avatar

Føler med deg

nov 1 2019 - 20:34
Har 0 venner selv. Hadde mange venner før, nye og gamle, men alle bare sklir ut av livet mitt ettersom jeg begynte å jobbe 100%. Blir aldri bedt på fester lenger eller i d minste henge sammen. Vet ikke om du fremdeles er her, men jeg vil veldig gjerne prate med deg!
Avatar

Re: Jeg orker ikke mer av denne tilværelsen, jeg har ingen venner, og ensomheten begynner å bli utåleleig ..

mars 8 2021 - 07:37
Beste datingside - http://hespac.com/dateno.htm
Jeg fant mannen i mitt liv der! Vi har vært sammen i fire år, og jeg er gravid :) Har flere venner også som har møttes der og giftet seg og fått barn sammen (tre forskjellige par).
Avatar

Hei. G29 Oslo her.

mars 16 2021 - 00:52
Tøft, av deg å skrive så rett ut! Satt veldig pris på å lese det og at du gjorde det.

Jeg har også slitt mye med ensomhet, men har i motsetning til deg alltid vært en outsider. Jeg ser også etter noen relasjoner som jeg kan sette pris på å dele tid med. Skriver gjærne med deg, og sender deg en vennneforespørsel.
Avatar

Jeg orker ikke mer av denne tilværelsen...

juni 3 2021 - 19:08
Hei, jeg er en jente på 20 og flyttet også nylig tilbake til norge etter et opphold i utlandet. Mistet kontakt med alle vennene mine her og nå er jeg tilbake for å studere. Startet på studier i fjor, men har så å si ikke klart å få meg en venn! Føler deg virkelig og vil veldig gjerne bli kjent. Why not:) Håper du har det bedre i dag og at du vil evt prate.
Avatar

Føler med deg <3

juni 3 2021 - 21:10
Trist å høre at du har det vanskelig. Jeg forstår deg veldig godt, og føler med deg. Har mistet mange venner selv om de fremdeles bor i samme land og by. Det er trist, men vit at det alltid er hjelp å få og at noen vil snakke med deg. Du er verdt å bli kjent med og høres ut som ei hyggelig, hardtarbeidende og omsorgsfull jente <3 Stå på videre med karriere og sosialliv.

Jeg kan relatere til deg @laossblivenner. Er 21 år, jente, fra sørlandet, mye ensom.
Til forsiden