Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg har depresjon, trenger hjelp :(

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg har depresjon, trenger hjelp :(

april 11 2016 - 02:21
kjempeglad for å ha funnet denne siden.
Klokka er nå 03 om natta og jeg klarer ikke slutte å gråte, Jeg er bare kjempe lei Meg, Jeg klarer ikke å snakke om min situasjon med noen fordi Jeg begynner å gråte med engang, Jeg er veldig følsom person og gråter lett
I snart 9 måneder har Jeg bare vært hjemme, sover hele tiden, spiser en eller to ganger om dagen. Fordi Jeg sover hele tiden, Jeg har det bra når Jeg sover fordi Jeg glemmer alt. dette begynte 9 måneder siden når Jeg ikke fekk skole tilbud, skolen var min håp, Jeg går ikke på skole nå fordi jeg fekk ingen skole tilbud I fjor Jeg sover hele dagen og i år Jeg glemte at fristen var i mars å søke skole. jeg har blitt mer deprimert Fordi Jeg står uten skole plass, uten jobb, Jeg har søkt mange jobber og har ikke fått jobb, jeg sover hjemme håpløs, mens alle på min alder går på skole aller jobber. :(. Jeg Føler hele livet mitt er ødelagt, Jeg trenger hjelp. Jeg sover hele dagen. Jeg går ikke ut er bare på min seng, går ut fra rommet mitt når Jeg må på toalet alle spise :(. Foreldrene mine har prøvt å hjelpe men ingenting funker. Trenger hjelp:(
Avatar

Til Hopefull

april 11 2016 - 22:17
Har du vert å prata med legen din om dette? Om det er vanskelig å prate med nokon angåande situasjonen din, så rådar eg deg til å skrive ned alle tankar, alt det som er vanskelig som du slit med, og det du treng hjelp med ned på ark og bestille time hos legen og la han/ho lese det. Det gjorde eg og det blei mykje lettare for meg fordi eg og sleit med å prate om det som var vanskelig for meg. Fastlegen har taushetsplikt og ting du forteller blir berre mellom deg og legen og det er du som bestemmer om du vil ta i mot behandling.
Legen kan nok ikkje hjelpe meg å få deg ein jobb og komme inn skule, men han/ho kan hjelpe deg med å få behandling slik at du får ein betre kvardag og det hjelper mykje å skrive ned alt på eit eller fleire ark og levere til legen.
Avatar

Olivia19

april 17 2016 - 14:25
Jeg kjenner meg veldig godt igjen. Du kan legge meg til som venn hvis du vil.
Til forsiden