Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg er så ensom i Trondheim..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg er så ensom i Trondheim..

juli 5 2014 - 21:28
Hei. Jeg er ei 28 år gammel jente/kvinne som er bosatt i Trondheim og har egentlig vært bosatt her endel år. Men pga at skolegangen gikk til helvete pga mine matte og konsentrasjons vansker så ble det foreløpig ingen utdanning. Så da stiller man ikke så sterkt i arbeidsmarkedet. Jeg jobber mye kveld så går glipp av mye sosialt og ting som skjer på ettermiddagen/kvelden når folk flest har fri. Noe jeg skulle ha vært foruten helst. Så dagtid mens andre er på skole eller jobb er da jeg har fri+ helgene. Jeg sliter litt psykisk med blant annet ensomhet og depresjon da jeg sliter som nevnt med å gjerne skulle få meg en utdanning og en annen jobb. Men det er ikke lett. Så prøver å finne litt positivitet i jobben jeg har nå som f.eks trivelige arbeidskollegaer eller dagens avis. Jeg liker i utgangspunktet å være sosial men etter mange år i "isolasjon" så er jeg blitt mer innadvent enn jeg var tidligere. Så jeg observerer gjerne litt først før jeg byr mer på meg selv som person. Ettersom jeg jobber kun deltid og freelance så har jeg heller ikke så god råd så er gjerne med på en gå tur et sted eller andre gratis og alkoholfrie ting. Jeg er en ganske tenkende person og filosofisk av meg - og litt hippe:)
Avatar

Re: Jeg er så ensom i Trondheim..

juli 15 2014 - 00:52
Hei, jeg bor sånn ca 50 mil unna deg, men om du har lyst til å snakke litt, så må du gjerne legge meg til :)
Avatar

Re: Jeg er så ensom i Trondheim..

okt 1 2014 - 20:19
Er helt ny her inne, så jeg vet ikke hvordan man legger noen til. Men. Er 26 år og student, men har falt veldig utenfor både sosialt og studiemessig pga svangerskap/fødselspermisjon og påfølgende fødselsdepresjon og angstdiagnose. Jeg sliter fremdeles mye med angsten og er blitt veldig sosialt isolert. Sliter med å få fullført utdanningen min, men gruer meg samtidig veldig for angsten min hemmer meg i å ønske å gå ut i jobb...

Har en gutt på to, er gift. Avholds. I elendig fysisk form (men tynn som en flis). Og ensom.

Det var meg
Til forsiden