Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg er ny her, søker venninner og bli kjent med i Østfold. Bor i særp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg er ny her, søker venninner og bli kjent med i Østfold. Bor i særp

sep 29 2020 - 04:31
Jeg er 32 år men ung til sinns, jeg liker og finne på alt mulig og elsker egt og sitte med venninner på cafe og skravle om alt mellom himmel og jord. Men etter og ha mistet flere av de nærmeste rundt meg pga bortgang og venninnene mine er opptatt med mann og barn, så har jeg aldri følt meg så ensom som nå. Det er veldig pinlig og innrømme i min alder, og det er første gang jeg er inne på en side som denne, jeg merker det bare av og gå i nærbutikken og se venninner som handler inn til middag sammen og går og flirer sammen, jeg er innflytter i Sarpsborg og driver eget firma så sosialisering er det svært lite av. Jeg er ikke nøye på alder men menneske bak alderen, jeg er omgjengelig og så og si nesten alltid i godt humør, men kan slite med angst og depresjon til tid og annen så er langt ifra perfekt. Ønsker bare og bli kjent med noen nye som ønsker det samme. Jeg er en god lytter og en åpen person av meg så det er enkelt og bli kjent med meg. Klem fra meg
Avatar

Heisann :)

okt 13 2020 - 02:08
Jeg er en kvinne på 30 år fra Sarpsborg :) Sliter med det samme, men har ikke hatt venner på gud vet hvor mange år. Angsten har holdt meg tilbake halve livet mitt. Jeg er selv en god lytter, men sjenert. Bare å sende en melding om du vil :)
Til forsiden