Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg er elendig i det sosiale

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg er elendig i det sosiale

aug 12 2019 - 00:00
Jeg får ikke til det sosiale og jeg føler at alt det jeg sier og gjør er dumt. Også er jeg så flau over meg selv og vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si og føler bare at jeg er dum siden jeg ikke sier eller skriver de riktige tingene.

Hvis det er andre som kontakter meg her så skriver jeg sammen med dem en liten stund også plutselig får jeg ikke svar lengre. Og da føler jeg at jeg har sagt eller skrevet noe dumt som gjør at vedkommende ikke tar kontakt lengre. Og da blir jeg bare lei meg.
Avatar

:)

aug 12 2019 - 02:39
Har selv sosial angst og kjenner igjen det du skriver. Føler seg dum, klønete og tenker ofte "ånei hvorfor sa jeg det?".... Har jeg hatt en samtale med noen, kan jeg sitte timevis, kanskje dagevis og analysere samtalen... og jeg vet jo innerst inne at sikkert den personen ikke tenker på det engang...

Vi sliter alle her inne... og det at noen slutter skrive, kan ha mange grunner, kanskje bare opptatt? Eller personen har ikke logget på en stund. Jeg skjønner hva du mener, føler det slik selv etter jeg har sendt en melding her... Jeg prøver alltid å finne logiske grunner for at noen slutter å ta kontakt, kanskje det kan hjelpe deg?
Avatar

Re: Jeg er elendig i det sosiale

aug 12 2019 - 21:05
Hei jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver.
Jeg har det bedre å bedre.

Men mangler en støtte som var der men er ikke der mer, da kommer ensometen snikende.
Hvis du vil så kan vi skrive privat. sender en forespørsel

Mvh L
Avatar

Hei

aug 14 2019 - 07:55
Kjenner meg godt igjen i det du skriver.
Prater gjerne om du ønsker.
Legg meg gjerne til som venn.
Avatar

Re: Jeg er elendig i det sosiale

aug 17 2019 - 02:23
Kjenner meg veldig godt igjen. Har snakket med sikkert 20 stk her inne, men jeg er skikkelig dårlig på små prat. Å da dør samtalen ut. Men hvis jeg blir bedre kjent med noen så kan jeg snakke om alt mulig. Du må bare legge meg til hvis du vil.
Til forsiden