Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

J23 søker venninner/chat

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

J23 søker venninner/chat

april 20 2018 - 19:06
Sliter med sosial angst og depresjon. Nylig opplevd samlivsbrudd og har måttet flytte hjem til bygda hos mor inntil videre, hvor jeg ikke har noen omgangskrets og heller ikke lappen. Så det er isolerende for å si det mildt. Skulle gjerne hatt noen å melde med om alt mulig fra hverdagssnakk til dype samtaler, gjerne noen i 20-årene med god humor.

Avatar

Re: J23 søker venninner/chat

april 20 2018 - 22:42
Jeg vil også ha noen å skrive med innimellom :)
Avatar

Re: J23 søker venninner/chat

april 22 2018 - 18:09
Hei! Gutt 23 her.
Høres veldig bra ut. Trist du har angst! Om dere vil skrive eller noe slik, så er jeg gjerne med. Om dere har angst så har jeg hatt en venn som har hatt en del sosial angst og generell angst. Jeg har lært litt, men jeg kan nok ikke forstå alt. Men vil dere chatte så er jeg med :)
Avatar

Re: J23 søker venninner/chat

april 22 2018 - 20:30
Hei jente 20 fra Bergen. Søker noen som kan forstå meg og det jeg sliter med. Sitter mye alene og har en syk mor med kreft. Har veldig lite venner og føler meg utrolig ensom. Hadde vært fint med nye venner
Avatar

Re: J23 søker venninner/chat

april 22 2018 - 20:34
J22
Jeg kan gjerne chatte med deg. Har selv ingen omgangskrets (og jeg bor nogenlunde sentralt til alt) har ikke hatt samme problem, men har hatt og har andre problem, tror vi kunne ha hatt gode dype samtaler og få ut det vi har på hjertet på de tyngste dagene (og ellers selvsagt)

Avatar

Re: J23 søker venninner/chat

mai 12 2018 - 13:17
Hei, jeg er en jente på 23, og kan kjenne meg godt igjen i det å ha sosialangst og depresjon,
kan også godt kjenne meg igjen i det å være ensom.
Til forsiden