Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

J22 søker venner i Oslo/Akershus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

J22 søker venner i Oslo/Akershus

nov 18 2020 - 00:47
Hei! Jeg har mistet de fleste vennene mine og føler meg veldig ensom og isolert siden jeg sliter mye med mental helse. Savner det å ha noen å snakke med, sende memes til osv. Kattememes er mitt love-language. Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive men kanskje det er noen jevnaldrene der ute som trenger en venn?
Avatar

Håper du har det bra

nov 25 2020 - 23:17
hei. Jeg er en kvinne på 28 og bor ikke i oslo men Telemark. Ønsker bare å legge igjen en meldig og si at om du ønsker noen å snakke med, bare sende melding eller noe dypere. Så kan vi være nettvenner. Vet hvordan det er å være ensom og isolert. Om du ønsker dette kan vi snakke via viber eller instagam eller noe lignende.
Klem, Ell
Avatar

Ny her og ønsker

nov 27 2020 - 16:52
Kanskje vi kan bli venner
Avatar

Re: J22 søker venner i Oslo/Akershus

nov 29 2020 - 21:19
Halla! 25 fra nærme Oslo! Født kvinne men identifiserer meg som ikke-binær. You had me at cat memes ... neida! Eller joda. Går jeg som jevnaldrende? Idek, men slår på tråden uansett! Don't let your memes be dreams!
Til forsiden