Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

J22, høysensitivitet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

J22, høysensitivitet

sep 25 2022 - 23:38
Hei! Jeg søker etter noen som skjønner meg når det gjelder min høysensitivitet :) Jeg er så sensitiv til alt som skjer, lyder, lys, varme/kulde, inntrykk, og mye mer. Jeg har alltid følt meg annerledes fra andre mennesker som jeg har møtt opp gjennom. Har egentlig aldri møtt noen som har forstått meg, til og med ikke familien min gjør det. Jeg har i tillegg ADHD som har gjort livet ekstremt turbulent. Jeg har alltid vært en optimistisk person, men har bare blitt dratt ned veldig lett av andre mennesker, ofte hendelser som et «normalt» mennesker ikke engang hadde lagt merke til. Jeg føler stort og bryr meg om alle rundt meg, så har lett for å bære alle sine baggasjer og ikke tenke på min egen. Jeg har følt meg tom i flere år selv om jeg har vært i behandling. Går på medisiner nå, både antidepressiva og ADHD, som hjelper meg å komme meg gjennom dagen. Men jeg lengter alltid etter en mening med livet, og føler alle rundt meg er distrahert. Jeg har gått veldig av sosiale medier pga. det er skadelig for meg å holde følge med alt som skjer heletiden. Jeg tenkte dette var en løsning som kanskje kan redde meg fra ensomheten jeg har følt på så lenge jeg kan huske.
Avatar

Høysensitiv

sep 26 2022 - 20:23
Hei, sendt melding!
Avatar

Venneforespørsel sendt!

okt 8 2022 - 17:32
Hei, så kjipt å høre om utfordringene dine. Kunne relatere skummelt mye til situasjonen din da og hadde vært interessert i å bli bedre kjent. Har sendt venneforespørsel :)
Til forsiden