Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Irritabelhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Irritabelhet

juli 25 2020 - 15:36
Hei!

Jeg er en ny bruker, men har ofte gått inn her og kjent meg igjen i MYE av det som står skrevet.

Det jeg lurer på er om andre med gen. angst og panikkangst sliter med å være latterlig irritable? Har hatt en skikkelig dårlig dag idag, og selvom det å gå rundt å føle seg uvirkelig er slitsomt nok, er det at jeg er irritabel enda verre. Kjennes ut som om hodet skal eksplodere, og jeg går rundt med et konstant ønske om å skrike så høyt jeg bare kan. Noen som kan kjenne seg igjen? Spør fordi dette er nytt for meg, og jeg blir så redd for at angsten er blitt verre og/eller at dette er noe annet og skumlere!
Avatar

Re: Irritabelhet

juli 25 2020 - 17:19
Hei! Jeg har ofte blitt irritabel i sammenheng med angst. Men så er jo hver person forskjellig. Personlig så ble irritabelheten til at jeg fikk angst for noe annet. Si jeg ble irritert på en annen person så ble irritasjonen til at jeg følte meg dårlig fordi jeg kanskje behandlet dem dårlig. Men jeg kan ikke gi deg noe konkret svar, jeg kan bare si hva jeg personlig har opplevd.
Avatar

oh yeah

juli 26 2020 - 00:22
altså
angst har også gitt meg
masse irritasjon
jeg har gått på nåler
vært i helspenn
hatt lyst til å skrike ut
det har eksplodert i hodet mitt
det har sine grunner
munchs skrik er mitt favoritt bilde
stå på - heier på deg <3
Avatar

Re: Irritabelhet

juli 26 2020 - 12:02
Godt å høre at flere har kjent det samme! Har også blitt irritert på en enkelt person feks, men den totale irritasjonen over ALT var nytt. Skal definitivt ta en screenshot av Skrik og se om det kan funke til neste gang, hehe! <3
Til forsiden