Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Introvert søker introverte!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Introvert søker introverte!

feb 6 2020 - 18:02
Hei, jeg er 31 år og er fra Oslo. Er kanskje litt flaut å fortelle dette, men jeg føler meg ensom og ønsker å finne andre mennesker å bli kjent med. Leter spesielt etter folk som er introverte og de som har vanskeligheter med å komme seg ut. Kanskje vi kan motivere og støtte hverandre til å finne på noe sammen? (Både innen og utendørs) Send meg gjerne en melding her eller en personlig melding.
Avatar

Hei

feb 7 2020 - 23:40
Synes det er så flott at du forteller om ensomhet. Jeg føler det selv kan være vanskelig å snakke om fordi om jeg jobber med det selv.
Har du noe du interesserer deg for, eller som du synes er kjekt å gjøre, gå tur eller film for eks, eller andre ting? :)
Avatar

Hei

feb 15 2020 - 14:05
Jeg er i samme båt som deg.
De ukene jeg ikke har barna sitter jeg hjemme og er ensom og ikke har energi til å finne på noe. Er selv 31 og bosatt i Bærum men er fra Bergen.
Avatar

Re: Introvert søker introverte!

feb 16 2020 - 02:33
Jeg er også introvert og søker andre introverte !
Avatar

Re: Introvert søker introverte!

feb 20 2020 - 18:16
Samme her! :)

Send meg gjerne en pm
Til forsiden