Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Introvert mann, 30, Bodø/omegn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Introvert mann, 30, Bodø/omegn

okt 16 2019 - 05:15
For fem år siden kom jeg ut av et langvarig forhold, og innså at jeg ikke hadde noe nettverk lenger. Jeg sliter med angst og depresjon i varierende grad og er arbeidsledig, men grunnet lettere symptomtrykk for tiden, skal jeg prøve å komme meg tilbake i jobb.

Grunnet langvarig depresjon/isolasjon er jeg ikke helt sikker på hva jeg liker å gjøre/hvilke interesser jeg kan ha. Depresjonen gjør og at jeg er mye sliten, så aktiviteter som er mindre fysisk anstrengende er lettere å få til. Jeg er ikke noe stort turmenneske, men jeg likte godt grottevandring tidligere. Har også vært aktiv med paintball før. For tiden driver jeg, (i den grad jeg klarer), aktivt på med sportsklatring inne og ute. Jeg prøver å benytte meg av tilbudet på Villa Vekst til å spille billiard hver torsdag, men angsten gjør at det sjeldent går. liker også å spille shuffle board. Blir en del PS4/Netflix i isolasjon, og er veldig glad i musikk. Liker å reise og oppleve nye steder og kulturer, men økonomien setter en stopper for det så lenge jeg er arbeidsledig. Går mye i sci/fi og noe anime på film-/seriefronten og liker rollespill/brettspill godt.

Jeg er introvert, og er derfor mer interessert i nære relasjoner enn bekjentskap. Det betyr at hvis vi ikke klikker, så blir det neppe noe av det, men det vet man ikke før man har prøvd. Depresjonen og angsten gjør at jeg i perioder kan være avvisende, men er opptatt av å være åpen og tydelig på at det er sykdommen som er årsaken, og ikke de som blir avvist. Jeg har også lært meg å vise mer følelser, og tydeliggjøre hvor mye jeg verdsetter mine relasjoner, noe jeg også har behov for å høre selv av og til.

Jeg er utdannet bilmekaniker, og interessert i bil og bilsport, men har ikke hatt kapasitet/overskudd til å skru på lenge. Det tok meg over et år å gjøre meg ferdig med å sette inn en sub i min egen bil, (noe som burde ta en ettermiddag).

Jeg er litt opptatt av miljø og er sosialist, så hvis du ikke tror på menneskeskapte klimaendringer, eller mener alle muslimer er terrorister, så er det mindre sjanse for oss :p Er i praksis hetrofil, men ideologisk panfil, og prøver å ikke dømme noen på grunnlag av rase, kjønn, identitet, seksualitet, nasjonalitet osv.

Anywho, dette ble mye rambling, og ingenting er en automatisk deal breaker. Hvis du er på jakt etter en venn, eller kan tenke deg et nytt medlem i filmgjengen/brettspillgjengen, en kafékompis eller bare noen å prate med, så send meg et svar eller legg meg til som venn :)
Til forsiden