Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Introvert

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Introvert

juli 14 2019 - 21:16
Jeg har vært lenge i psykriatrien og for ca 2 år siden så sluttet jeg på medisiner og begynte i terapi, der fant jeg meg selv. Jeg har aldri hatt det bedre med meg selv før, men jeg mistet alle vennene mine. Plutselig begynte jeg å sette grenser for meg selv, skiftet interesser og jeg har jo forandret meg en del. Å da passet jeg ikke inn der jeg var før. Så nå er jeg veldig mye alene, å det gjør meg noen ganger veldig lei meg. Å ikke ha noen å besøke. Har prøvd å bli kjent med nye folk, men jeg er litt sjenert også er jeg introvert så jeg klarer ikke masse kontakt alltid, jeg trenger litt tid før meg selv. Det gjør jo ting vanskeligere. For de fleste vil jo ha mye kontakt med vennene sine, jeg forstår det. 
Men det må jo være mulig å få venner selv om man er introvert.
Så hvis noen kunne tenke seg en introvert venn så hadde det vært hyggelig. Jeg er 35 år og bor på Sørlandet. Jeg er glad i å strikke, lese, serier, være i naturen, dyr, ta en by tur eller konsert/kino osv. Jeg er også åpen for å prøve andre interesser:-)

Avatar

Hei

juli 15 2019 - 11:32
Introvert her også, med samme interesser som deg. Send meg en privat melding om du vil. :)
Avatar

Hei

juli 15 2019 - 13:09
Vil gjerne prate og være venn med deg jeg!:)
Avatar

Hei

juli 16 2019 - 05:23
Hei.
Kjenner meg igjen i noe du skriver, er også introvert og om du har lyst kan vi skrive til hverandre.
Til forsiden