Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Inspirer meg!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Inspirer meg!

nov 20 2018 - 05:22
Hei alle.

Har vært medlem her i mange år, men går årevis imellom at jeg er aktiv her. Streifet innom her igjen nå, og så det hadde kommet noen nye folk hit:)

Selv er jeg en utadvent kunstnersjel med manglende nære venner pga mye flytting osv. Jeg er jente og 29 år, uten barn. Er overhodet ikke interessert i gutter som ville ha utviklet følelser for meg, så sikter mest mot jentevenner eller homofile venner, evt guttevenner som har kjæreste eller liknende:) Alder har ikke noe å si!

Jeg driver med alle kunstmedier, er interessert i vitenskap, kvantefysikk, universet, improvisasjon, og ellers liker å være leken og spontan. Liker sære, annerledes folk med en historie, som kan inspirere meg, og vise meg noe nytt :)!
Avatar

Hei !

nov 20 2018 - 20:39
Er ikke homofil,men overhodet ikke intresert i noe forhold.Er også intresert i universet,kvantefysikk,filosofi .Vil gjerne lære noe og lære bort.Er ute etter en å snakke med om smått og stort på telefon.Jeg sender deg en venneforespørsel.Vil skrive litt med deg på lukket forum. Hvis kjemien stemmer vil jeg gjerne snakke med deg på telefon.Er 47 år.Bor alene i Asker
Avatar

Hei kuntnersjel

nov 21 2018 - 21:50
Du høres ut som en inspirerende person. Føler meg annerledes, ønsker å gjenoppdage kreativiteten min.
Tidligere utdannet kunst og håndverkslærer. Kanskje vi kan bli venner?
For tiden driver jeg en del med yoga og tantra. Kvinne 34, bor i Oslo.
Avatar

Hei!

nov 22 2018 - 11:17
Jeg er også glad i kunst og vitenskap, så vi har noe til felles der :) Jeg har drevet mest med ballett og teater, men bare på fritiden. Og så tegner jeg en del, men mest for meg selv. Og mye annet. Hilsen kvinne 40 år, i Oslo.
Avatar

:)

nov 22 2018 - 18:05
hyggelig med svar! :)
Avatar

:)

nov 22 2018 - 18:13
Azraella og Daisy147 sendt Pm .)
Avatar

Hei

des 16 2018 - 01:51
Du virker som en spennende person. Gutt 27, Oslo her. Vet ikke hvor like interesser vi har. Alltid syntes vitenskap har vært spennende, men har ikke blitt mye lesing siste årene. Jeg har alltid vært en litt filosofere de og annerledes person. Har interesse for møbelsnekring, men har ikke kommet så langt med den interessen enda.. Alltid mye prosjekter og ideer om ting jeg vil gjlre/lage. :)
Jeg er en ganske sjenert person og prøver for tiden å møte nye mennesker jeg kan bli venner med. Jeg ble plutselig mye bedre enn jeg har vært på mange år for 3-4 måneder siden, og det hadde vært hyggelig å komme i kontakt med andre som jeg kan bli venn med. Jeg er singel, men tenker egentlig at jeg trenger få mer orden på meg selv og føle meg mer frem i verden før det passer for meg å skulle finne en å bli sammen med. Hyggelig hvis du vil legge meg til som venn.. :)
Avatar

Kunstnerspire

mars 28 2019 - 09:17
Prøvde å sende en melding, men synes dette var en veldig forvirrende side. Så da skriver jeg her også. :) jeg ser at dette er en eldre tråd, men kjente meg så godt igjen, så her er jeg. Jeg forstår om jeg er for sent ute, men det blir opptil deg.

Jeg er en dame på 38 år, liker blant annet tegning, musikk og mye mye mer. Ønsker meg gjerne en kreativ sjel som en venn.


Til forsiden