Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ingen respons, søker nye venninner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ingen respons, søker nye venninner

aug 18 2015 - 13:30
Fikk aldri noe svar på mitt første innlegg her inne så jeg prøver igjen :-)

Jeg er ei jente på 25 som flyttet til Oslo for et par år siden. Har lite kontakt med mine venner der jeg bodde før derfor søker jeg nye vennskap her. Først og fremst er jeg på utkikk etter nye venninner :-)
Er ei sosial og utadvendt jente som er med på det meste! Liker folk som har en god dose med humor og ikke tar seg selv så høytidelig. Er også veldig dyreglad og har en hund.
Liker både rolige hjemmekvelder og en tur ut på byen, trening, kafé og kinobesøk osv..
Avatar

Hei!

aug 19 2015 - 19:19
Jeg er en jente på 23 som flyttet hit for ett år siden. Har ikke hund, men kjenner meg igjen i det du skriver ellers. Vil gjerne bli kjent med deg, så sender deg en venneforespørsel :)
Avatar

Re: Ingen respons, søker nye venninner

aug 20 2015 - 22:30
Hei Maybay90! Jeg er en jente på 27 år som bor i Oslo. Her bor jeg med min mann, datter på 4 år og et par bonusbarn. Jeg har nok sklidd litt fra venninner fra tidligere år, og jeg syns faktisk det er litt vanskelig å få nye venninner i "eldre" alder. Selv om jeg er veldig sosial og utadvent syns jeg det er vanskelig å gå fra å treffe bekjente til å få de som en venninne.

Jeg jobber i Oslo sentrum, og er veldig glad i å gjøre mitt. Etter at jeg fikk barn har jeg funnet ut hvor mye jeg er glad i mitt eget privatliv. Heldigvis har jeg en mann som gir meg all den muligheten også. Familieliv og privatliv er fullt mulig å kombinere :-) Jeg liker å gå på cafe, ut på byen, gå turer, shoppe. Favoritten er å sitte på cafe lenge og bare prate! Vil gjerne bli kjent med deg :-)
Til forsiden