Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ingen liker eller ser opp til meg Jeg er dum og hater meg selv Finnes det hjelp her ? Det føles ikke sånn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ingen liker eller ser opp til meg Jeg er dum og hater meg selv Finnes det hjelp her ? Det føles ikke sånn

aug 24 2019 - 15:05
Ekte Rødhårede jenter betyr mye for kropp og sjel jeg har bare fått mye tid på og tenke det vonde enn det positive all Skole ble tull nå er jeg ute av skole men hjelper ikke Serlig uten venner jeg veit utryket på skole er lettere og få venner men jeg er ikke skole glad så jeg går ikke tilbake der problemene startet jeg trenger å se at det finnes noen ekte jenter som vil gjøre noe godt på meg rundt meg og sammen med meg men jeg mister jo håpet når alt tar tid jeg er opptat av at tid for meg er 1 til 4 arbeids dager/uker også får jeg det jeg vil ha som en post pakke =)
Vær så snill og bekreft at det finnes ekte rødhårede jenter der ute som vil og kan besøke meg + trøste meg når jeg trenger det og ikke minst fikse mitt sorg hjerte som har blit svart av tull og svik + juks jeg håper at de rødhårede jentene kan også bli min sos gruppe så trykker jeg på alarmen kommer noen av de som er tilgjengelig for øyeblikket. Så ta kontakt dere sjønne og søte rødhårede jenter JEG TRENGER DERE ! Hilsen gutt 20 år gammel fra Gol Buskerud
Til forsiden