Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ikke les!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ikke les!

sep 23 2022 - 11:16
....så du måtte lese likevel ja... Ja, ja...Da får jeg bare fortsette lit da... Kanskje like greit også- sånn OM en skulle få noen svar... Har liksom mista litt troen på det her.. Savner flere "bli kjent- sider" på nett hvor en kunne chatte/ bli kjent uten at det betyr man er ute etter en partner !

Derfor er jeg her da...- Har mitt og stri litt med til tider, og ikke bestandig vært rosenrødt, men noe diagnoser har jeg ikke. Kan være temmelig deprimert og motløs- og energiløs, men også sprudlende, optimistisk, og med håp...Prøver ha en porsjon humor i ting- det hjelper en del det også:)

Savner iblandt litt fler "skravle" litt med/ skrive litt med nå og da...om det meste. Ikke lett bli kjent med noen der jeg bor nesten " ute i skogen"! Er kun et par naboer, men de håper jeg egentlig ikke se- så godt er forholdet til dem...:p

Kan like gå litt tur, og glad i og danse- selv med null kunnskap om diverse trinn.. Men blir jo så som så med det også...- om jeg ikke bare gir litt blaffen og står der danser alene rundt i stua...:p hehe Sånn som gå trene på helsestudio, eller trene bare for å trene låter helt ærlig litt kjedelig for meg..-skal jeg gidde det, må jeg syns det er litt gøy!:p Sånn ellers liker jeg masse andre ting!:) Er f.eks glad i dyr, natur, foto, nyte f.eks et kakestykke eller ett( eller to..) glass vin, dra på tur eller reise litt, se på intr program på tv eller kanskje litt serie eller film iblant...Lese, eller prøve være litt kreativ til tider...

Er forressten 46 år er jeg redd for...- Men egentlig vært verre og ikke blitt det!;p Føles yngre...og andre ganger motsatt..Kommer an på formen og humøret!:p

Vil noen skrive litt er de hjertelig velkomne!:) ( uansett fra hvilke planet..bare der finns litt respekt og interesse...! Hehe)
Avatar

Re: Ikke les!

sep 23 2022 - 20:18
Hei,

Kjenner meg litt igjen i det du skriver. Er man litt ensom så tror jeg at man fort kan bli litt mot- og energiløs også. Hvor i Norge bor du? Sørlandet her men kommer opprinnelig fra Trøndelag.
Avatar

Svar Tardetsom

sep 24 2022 - 17:59
Skrev det nå sånn istedetfor...Kan til tider bli litt småkjedelig kun skrive det "alle andre" skriver også! ;)
Avatar

Svar Tireb 1971

sep 24 2022 - 18:01
Jeg bor på østlandet:) - og enig at det er en av grunnene til at en kan bli litt motløs inniblandt:)
Avatar

Re: Ikke les!

sep 25 2022 - 14:21
Hei! Har sendt deg pm :-)
Til forsiden