Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

IRL vennskap?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

IRL vennskap?

nov 22 2012 - 20:39
Hei, jeg har fått mange flotte mailvenner her inne, men merker at det er vanskeligere å treffe på folk som reelt ønsker seg venner i det virkelige liv. Det er veldig hyggelig med meldinger og kunne dele tanker og ord om mye man synes er vanskelig og livet generelt. Men mange av mine problemer grunner ut i en genuin tomhet og konkret ensomhet. Det er vanskelig å finne venner når man er i slutten av 30-årene, folk er opptatte med barn og seg og sitt. Noen som har lyst til å møte en (vanligvis) oppegående og har hørt morsom dame som har truffet på litt mange vegger de siste par årene, men som er klar for å bryte disse dårlige mønstrene - og er du som meg og er klar for å møte folk utover meldinger og mer mot virkelig VENNskap- så hadde det vært morsomt å høre fra dere:-)
Avatar

.

nov 22 2012 - 21:27
Gjerne det du :)
Avatar

..

nov 22 2012 - 22:15
hvor bor du da?
Avatar

:)

nov 22 2012 - 23:33
Kanskje det! :) jeg er bare 23 år da, så er ikke sikkert det er det du er ute etter....jeg bor i Oslo :) (Er kvinne)
Avatar

IRL..

nov 24 2012 - 09:30
Tar gjerne en prat med deg:) Oppegående gutt på din alder. Savner noen å snakke med om alt mulig,blir tungt i lengden å bære alt inni seg.

Jeg er ikke den som stikker meg mest frem,bare så det er sagt!
Avatar

jeg søker vennskap.

des 26 2012 - 17:42
Jeg er en mann fra østfold på 31år. Som søker flere venner. Og siden jeg har bipolar2 med sosial angst kan det bli ensomt til tider. Og jeg kunne godt tenkt meg å hatt et noen venner jeg kunne hatt kontakt med andre steder enn bare på nettet. Håper jeg hører fra deg. Hilsen alf leon
Avatar

jeg ønsker venner i irl. :)

jan 3 2013 - 14:11
Jeg søker flere venner i vieklighet også. Er fra østfold og i i begynnelsen av tredve årene. Har lagt deg til. Håper du vil legge meg til som din venn.
Hilsen rødreven. :)
Til forsiden