Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

I Østfold i jul/romjul/nyttår

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

I Østfold i jul/romjul/nyttår

des 19 2016 - 18:01
Da er det tid for skikkelig ferie for meg også, og jeg reiser til Østfold denne uka for å bli hos familien til skolen starter igjen.

Hvis noen ensomme østfoldinger som kjeder seg og vil ha samtalepartner og aktivitetsvenn, kan gjerne ta kontakt. Hvor jeg eksakt skal oppholde meg får dere vite på PM, men har bil og er mobil til fleste steder.

Jeg kan være selskap til alt fra gåtur og kaffe og prat, til kino, bowling og biljard*.


*Har ikke spilt bowling og biljard på evigheter, så ferdighetene har forsvunnet siden sist. Så her kan dere være trygge på å gå av med noen seiere, hvis dere skulle trenge motivasjon.
Avatar

Re: I Østfold i jul/romjul/nyttår

des 23 2016 - 13:42
Flott gjort å tilby seg selv til ensomme mennesker I Jula ! Du har ett godt hjerte <3
Avatar

Takk..

des 23 2016 - 20:54
for fine ord, men hjelper ikke å ha godt hjerte når det tilsynelatende er ingen ensomme i Østfold. :P Og bra er det, ingen fortjener å være ensom. Vet ikke om jeg skal glede eller gråte over at tråden er uten respons. :P
Avatar

Hei!

des 31 2016 - 08:08
Hvis du vil prates er det hyggelig. Er ikke ensom men, men kanskje savner litt prat og aktiviter, hyggelig om du vil prates :-) Du er kanskje en del yngre, født i 84? Jeg er 58 år, bor i nettopp Østfold .
God nyttårsaften :-)
Varteig
Til forsiden